kúpa auta

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 00:00

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. kúpa auta (6. január 2014, 05:13)

Čaute. Chcel by som si kúpiť nejakú jazdenku do 4000 E. Benzín do 100 koní. Niečo s dobrou spotrebou a s čím by som nemusel behať po servisoch.Nechcem francúza, keďže tie autá majú drahé súčiastky tak ako aj nemci. Po hľadaní toho správneho auta mi to vychádza na Hondu Civic r.v .2002,2003. Nejazdím veľa tak do 20000 km/rok, väčšinou mesto. Čo sa týka auta, tak nie som náročný, teraz mám filcku, Opravy sú v pohode za pár šupiek, ale je to slabé auto.Neviem či je to dobrá voľba. Viete mi s tým poradiť? Vopred vďaka.

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: kúpa auta (6. január 2014, 13:34)

No musis ratat s tym ze ked kupis auto do 4tis tak samozrejme bude co to pytat v servise. Ma uz cosi za sebou a serivsu sa tak ci tak nevyhnes.

Urcite by som isiel do benzinu a myslim si ze klasicka atmosfera 1.4 16V alebo 1.6 bude splnat tvoje poziadavky aj na vykon aj na narocnost servisu aj vykonovo. Takze spominana Honda Civic je schopne riesenie. Inak medzi malymi autami svojimi jazdnymi vlastnostami stale drzi prve miesta aj Seat Ibiza. A ani cenou velmi neprepada z roka na rok.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#3. RE: kúpa auta (28. január 2014, 16:00)

Kludne sa pozri aj po octavke 1.8T, 2.0. Uz si skusenejsi, tak naco sa krcit v aute...teda neviem ake mas fyzicke parametre...

0 0
Nahlásiť

17 prispevkov
#4. RE: kúpa auta (4. jún 2014, 02:54)

niečo na LPG nechápem prečo do 100 koní?

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / kúpa auta