Kupa auta - crossover

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 18:15

Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Autor
Správa

PARADISSE-84
1 prispevkov Kežmarok
#21. Kupa auta - crossover (10. december 2013, 18:01)

Jednoznačne suzuki sx4 s-cross Haha

1 1
Nahlásiť

6 prispevkov
#22. RE: Kupa auta - crossover (11. december 2013, 21:08)

vdaka za rady :)
ok, tak netrvam na tom, ze to musi byt suv, alebo crossover. celkom sa mi pozdava aj ta nova mazda3. Smiech len otazka znie, ako je na tom servis a nahradne diely? ja viem, ze je to otazka zavcasu, ale treba myslet aj dopredu... nie je to tak, ze japonske auta su kvazi kvalitnejsie, s drahsimi nahr.dielmi, a auta vyrobene na sk maju lacnejsie nahr.diely? este otazka, cim vacsie auto, tym drahsi servis? Je mi doplaču
@ matko101112 - ta jazdenka vyzera velmi dobre... Som zaľúbený mas skusenosti s dovozom takychto aut?

0 0
Nahlásiť

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#23. RE: Kupa auta - crossover (12. december 2013, 12:42)

japonske auta uz davno nemaju drahsi servis..je porovnatelny s inymi znackami..rovnako cena dielov je uz davno porovnatelna...pravdou vsak je ze sa kazia vyrazne menej ako mnohe ine, mnohokrat premiove znacky...

kazdopadne si zvaz ci chces auto nove alebo jazdenku..mnohokrat su jazdenky v pomere cena - vyuzitie jednoznacne lepsia volba...dovozcov je mraky..
tiez vozime kadeco...

1 1
Nahlásiť

725 prispevkov
#24. RE: Kupa auta - crossover (31. december 2013, 20:52)

vlastním štvrtú toyotu, momentálne mám na dvore aurisa a pred dvomi mesiacmi som si kúpil corollu verso. všetky autá vždy výlučne benzínový motor.

nakoľko mám autoservis, diesel by som nechcel...

1 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#25. RE: Kupa auta - crossover (24. január 2014, 06:26)

Tak svojej babe by som dal BMW X5 alebo6. Tunajsi podnikatelia to tak riesia k uplnej spokojnosti svojich neznych poloviciek. Nechcem byt osobny, ddanula, ale najlepsim riesenim sa mi javi mat vhodneho partnera....Ak by mal soferovat aj chlap, tak uz som tu spominal v podobnej diskusii, ze Volvo xc60D5 4*4automat.
A preco? Nerad by som sa dozil toho, z mojho pohladu, ze moje deti budu raz mozno "dialnicne" siroty...

0 3
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
    Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Kupa auta - crossover