Sedan s hatchbackovymi dverami??
Aktuálne témy| 8 prispevkov |
#1.
(23. august 2013, 08:58)
Ahojte,
|
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#2. RE:
(23. august 2013, 20:13)
No ja neviem ci som uplne presne pochopil ale podla mna napriklad taka Skoda Rapid je asi typ auta co hladas. Vyzera to skoro ako sedan ale pritom sa kufor otvara so sklom ... A kufor je tam ozaj velkorysy.
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| 8 prispevkov |
#3. RE:
(27. august 2013, 10:24)
Nazdar chlape,
|
| 3 prispevkov Banská Bystrica |
#4. RE:
(27. august 2013, 12:43)
Asi ťa sklamem, ale to čo hľadáš sa volá LIFTBACK. Neviem, čo si pod týmto pojmom predstavuješ, ale jedná sa o auto, kt. vyzerá ako sedan, ale piate dvere sa otvárajú aj som sklom. Čiže Rapid je liftback, Octavia je liftback, plus ďalších XY áut strednej triedy sa robí v prevedení sedan aj liftback, napr. Mondeo, Insignia atď. Čiže možno zaujímavou voľbou pre teba by mohol byť Superb, kt. má otváranie kufra aj na spôsob sedanu, aj na spôsob liftbacku. Ide o systém twindoor, kde sa vlastne kufor primárne otvára ako sedan, ale tlačidlom si vieš prepnúť, aby sa to otvorilo aj som sklom. Čo som pozeral na mobile.de, tak 1.8 TSI DSG by si s tvojim limitom mal zohnať. |
Milan.B
6 prispevkov
Rožňava
|
#5. RE:
(27. august 2013, 12:56)
tiez si myslim ze hladas liftback |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#6. RE:
(27. august 2013, 23:13)
No kedze uz viem viac informacii tak ako pisu nado mnou, skor asi hladas nieco ako liftback. Osobne si myslim ze na jazdu po BA je 2.0 liter benzin asi len zrut PHM. Ta 1.8 znie lepsie pre mna, mozno aj 1.6 by stacila bohato s dobrou prevodovkou, lepsie povedane dobre sprevodovane.
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| 8 prispevkov |
#7. RE:
(28. august 2013, 09:41)
Caute vsetci,
|
| 3 prispevkov Banská Bystrica |
#8. RE:
(28. august 2013, 11:37)
Ahoj,
|
| 8 prispevkov |
#9. RE:
(28. august 2013, 22:09)
Servus,
|
| 1 prispevkov |
#10. RE:
(29. august 2013, 13:46)
- Insigniu som mal, treba vyskusat. Ked mas okolo 180 cm a viac moze to byt tesne (bude). Nastav si pre seba sedadlo vpredu a sadni si dozadu. Priestorovo nic moc, zvonka by clovek cakal ze bude viac. Stredny panel tlaci na koleno pravej nohy zo strany a po dlhsej jazde alebo ak vela jazdis v meste na nerovnostiach, alebo velakrat prekladas nohu z plynu na brzdu a spat to uz aj pobolieva po niekolkych dnoch, kedze to schytava stale ten isty bod na nohe a do inej pozicie sa neda neda ulozit noha. Riesit sa to da drevenou nohou alebo nalepenim spongie na umyvanie riadu s obojstrannou lepiacou paskou na stredny panel. Bolo to jedine auto pri ktorom som mal dlhodobo modrinu na kolene pravej nohy a to som zacinal na S120 kedysi..
|
| 8 prispevkov |
#11. RE:
(29. august 2013, 15:05)
Ahoj,
|
matko101112
309 prispevkov
Smolenice
|
#12. RE:
(3. september 2013, 13:07)
ahoj.
|
. Dik za prvy tip, zda sa ze aj starsia Octavia to ma, co som videl na parkovisku v sobotu, mozno aj nova.. potrebujem toho dost poklikat a oboznamit sa s moznostami aj techniky, lebo som to jakziv cely zivot neriesil a jazdil som vsetko co mi prislo pod ruky od inych.
alebo si kup daku zafiru a mozes nosit co len chces vzadu