Co pre zaciatocníka???

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 05:56

Autor
Správa

2 prispevkov
#1. Co pre zaciatocníka??? (2. august 2013, 19:16)

Zdravím,prosím o radu.Som zacínajuci vodic,potreboval by som auto samozrejme na kratsie vzdialenosti,benzín,nizsia stredná trieda... Thank's!!!

0 0
Nahlásiť

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#2. RE: Co pre zaciatocníka??? (2. august 2013, 21:24)

auto pre zaciatocnika nema ziadne rozdielne atributy oproti autam pre skusenych...cize ak ti niekto povie nekupuj silne, je to hlupost, rovnako ako ked kupis slabe vykonovo...so silnym stihnes predbehnut a skor sa zaradit, ale mozes to niekde napalit..so slabym zase nestihnes predbehnut a zmetie Ta protiiduce auto...alebo budes na nom sportovat a zletis kdesi z cesty, lebo auto na to nema stavane napriklad brzdy...

zalezi samozrejme na vyske tvojich financii, ale kazdopadne by som sa pozeral po aute, ktore nie je velmi drahe, a splna svoju uzitkovu hodnotu..zalezi aj na tom, kolko km na tom mienis urobit a podobne...je to na dlhe debaty..vsetky zacinaju na tvojej penazenke..

2 3
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#3. RE: Co pre zaciatocníka??? (3. august 2013, 01:34)

Presne ako pise mesias ... daj cenovy limit a blizsiu predstavu ... auto do mesta? Na nakupy? Dochadzanie do prace? Kombi, sedan, hatchback ? Staci 3 dverak? Kolko km predpokladas ze na tom prejdes bezne. Aky je tvoj rozpocet?

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
3 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #4. RE: Co pre zaciatocníka??? (6. august 2013, 08:08)

ak nevies konkretne auto tak pouzi filter na vyhladavanie len prostrednictvom ceny, roku vyroby alebo najazdenych km a hned mas vysledok aut ktore su pre teba dostupne

Life is too short to remove USB safely
1 1
Nahlásiť

2 prispevkov
#5. RE: Co pre zaciatocníka??? (6. august 2013, 15:03)

Thank's za radu!

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#6. RE: Co pre zaciatocníka??? (9. august 2013, 21:28)

racej mieco mensie sikovnejsie nech stym vies manevrovat a cuvat nieco ajo nap ,,pezot 206

0 2
Nahlásiť

1 prispevkov
#7. RE: Co pre zaciatocníka??? (10. október 2013, 21:01)

Nesúhlasim

0 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#8. RE: Co pre zaciatocníka??? (28. január 2014, 15:55)

No, a co si kupil?

0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#9. RE: Co pre zaciatocníka??? (20. október 2014, 13:30)

Kúp felíciu a máš postarané. Nehlaď na KM lebo to je choroba Slovákov že každý len striehne na km a potom kúpi 80 000 auto čo vyzerá na 200 000 a reálne má 300 ;)

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Co pre zaciatocníka???