Pomoc pri obhliadke auta -automechanik

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 18:15

Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Autor
Správa

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#21. Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (4. august 2013, 22:03)

kludne do toho chod...nie je co riesit...

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#22. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (4. august 2013, 23:17)

Do mesta idealne auto. Na tvoje jazdenie bohato postacuje.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

Carmen225
11 prispevkov Považská Bystrica
#23. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (5. august 2013, 16:55)

ďakujem za schválenie...názory....dnes som naživo videla a sedela v takomto:
http://www.autobazar.eu/sk/cardaaa.php?aaaid=976220&id=4442040&loc=sk

a normálne sme sa zaľúbili do seba na prvý pohľad Milujem to Milujem to Milujem to
aj toto sa mi celkom pozdáva ale zas ten slávny 3Ačkovy autobazár..asi neísť do toho, že?

0 1
Nahlásiť

robec_ic
#24. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (5. august 2013, 22:52)

Auticko vyzera spokojne ... urcite si zober nejakeho mechanika nech sa ti na to pozrie. Ci to nie je po havarii a podobne. Co sa tyka 3A tak poznam spokojnych zakaznikov aj nespokojnych. Zalezi ake auto trafis. Preto vezmi niekeho kto sa v tom vyzna a pozrie ti to. Kilometrom najazdenym by som neveril. 27tis za 4 roky je podla mna malo.

0 0
Nahlásiť

77 prispevkov
#25. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (6. august 2013, 12:43)

To že je to z AAA nič neznamená samozrejme treba si dať veľký pozor ako na celom slovensku a dúfam že počítaš s tým že to nie je finálna cena na tom sa veľa ľudí opálilo a AAA zarobilo

0 0
Nahlásiť

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#26. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (6. august 2013, 23:35)

Uprimne?

hladak take auto v sukromnej inzercii..s 3A mame neskutocne mnozstvo skusenosti, zial, zvacsa negativnych...poznam aj spokojnych zakaznikov, nepopieram, ale viem ich zratat podla mena...nespokojnych je tolko, ze by som si na nich vsetkych urcite nespomenul...

No a ked sme pri tom, vzdy a vsade si k nakupu auta ber cloveka, ktory vie co ma pozerat..
Tiez si beriem na nakup pc niekoho, kto sa vyzna...

Nie je co riesit..

Neodhovaram Ta od kupy auta v tomto bazari..ale pravdepodobnost "kulehy" sa vyrazne zvysuje..Navyse, aut je ako dreva, netreba kupovat predrazene auta s neistou historiou..Osobne som predal auto jednehho znameho, ktory bol v zahranici a zial to bolo auto, ktore sa velmi tazko predava, tak mu zan dali polovicu trhovej ceny, nasledne stocili km a tvrdili, ze je po prvom majitelovi..nebolo..ani po druhom nie..
Ku km len jedna drobnost..nie vzdy znamena maly pocet km stacanie..viem o aute z rodiny, ktore ma 5 rokov a ma na tachometri 9 tis km....cize tak...

0 0
Nahlásiť

77 prispevkov
#27. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (7. august 2013, 12:34)

k tým kilometrom ja mám 11 ročné auto s 117 000

0 0
Nahlásiť

Carmen225
#28. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (7. august 2013, 15:19)

http://www.autobazar.sk/4594487/ford-fiesta-1-25-generation-x-hatchback-p-m5/

ešte som reagovala na tento inzerát, ale pani, ktorá sa ozvala je ževraj angličanka a vybavuje to za ňu jej priateľ a auto potrebuje súrne predať do konca týždňa...tak mi to je akési divné....
tak zháňam nejakého šikovného mechanika z BA čo by sa na auto kukol.... Pýrim sa Pýrim sa

0 0
Nahlásiť

robec_ic
#29. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (7. august 2013, 21:23)

Je to obvzvlast divne odporucam zvysenu pozornost! Urcite aj ked pojdes auto pozriet nedavaj ziadnu zalohu ani nic. Proste pridi a nech ti to ukaze na vlastne oci. Vytlac si dopredu kupno predajnu zmluvu:
http://www.autobazar.sk/kupno-predajna-zmluva/
a ked sa ti bude pacit a nejaky mechanik ti to schvali ber. Ale zaloha ani nic nenechavaj. Proste stretnite sa na dopravnej policii, prepiste to a ked to bude zaplat peniaze. Inak ani cent z ruky.

Pri obhliadke si opis VIN cislo. Je na karoserii a popozeraj po internete ci to auto nema tarchu alebo nebolo kradnute. Staci zajst aj do Fordu a podla VIN cisla sa spytat na auto. Zisitia ti info.

Este prikladam obvykle praktiky podvodnikov k precitaniu:
http://www.autobazar.sk/ako-sa-chranit-pred-podvodnikmi/

0 0
Nahlásiť

Carmen225
#30. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (8. august 2013, 07:11)

tá pani mi písala presne toto:

- Pri komunikácii podvodník tvrdí, že je zo zahraničia, najčastejšie z Veľkej Británie a že auto kúpil pred časom na Slovensku a potrebuje ho predať kvôli tomu, že vo Veľkej Británii ho nemôže prihlásiť nakoľko vozidlo má volant na pravej strane.

takže to je asi strata času :(

0 0
Nahlásiť

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#31. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (8. august 2013, 17:45)

Presne, je to strata casu..potom napise, ze na to aby prisla, alebo ktokolvek kto bude mat plnu moc, potrebuje poslat zalohu, ktora je samozrejme vratna a bla bla bla...

prec od toho..Carmen, aut je ako dreva, naco spekulujes s takymito inzeratmi?

Neoplati sa ti sadnut do auta a popozerat sa realne po bazaroch ci sukromnych predajcoch?hladas nieco, a nakoniec sa ti zapacia uplne ine...aj to byva casto...

0 0
Nahlásiť

robec_ic
#32. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (8. august 2013, 20:56)

no krasne ... podvodnik ako vysity

0 0
Nahlásiť
pskriatok 1 prispevkov Martin #33. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (19. august 2013, 12:43)

Ak ešte potrebujete pomoc pri obhliadke vozidla kľudne sa ozvite . viem poradiť aj lacno opraviť. Súhlasim

0 0
Nahlásiť

Carmen225
#34. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (28. august 2013, 14:33)

Ahojte, taaakže po dlhom neúspešnom hľadaní auta a schopného automechanika resp. žiadneho chalana, ktorý by bol ochotný pomôcť (nepočítam tých čo chceli zohnať kšeft a doviesť auto zo zahraničia o čom som nemala záujem, alebo tých čo sa mi snažili predať ich autá,) som sa rozhodla kúpiť si novučičké auto a pochváliť sa vám...od DNES som hrdá majiteľka auta KIA RIO 1,2 D-CVVT...takže ďakujem všetkým, ktorí sa ozvali...

1 0
Nahlásiť

robec_ic
#35. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (30. august 2013, 10:13)

Woooow ... gratulujem. Nova Kia Rio je podla mna velmi krasne a vzhladne auto. A spravila si velmi dobre ze mas nove. Mas zaruku a nemusis sa starat. Tak nech dobre sluzi a setri ho kym nezabehnes motor.

1 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
    Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Pomoc pri obhliadke auta -automechanik