Pomoc pri obhliadke auta -automechanik

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 18:15

Strana 1 z 2:
  • 1
  • 2
Autor
Správa

1 prispevkov Zvolen
#1. Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (22. jún 2013, 18:28)

Ahoj,
Hladam skuseneho automechanika ktory by bol ochotny ist so mnou na obhliadku ojazdeneho auta, kedze ja neviem dobre posudit stav a nechcem kupit macku vo vreci.
Samozrejme za primeranu odmenu, ktoru by sme vopred dohodli.
Zatial mam vyhliadnutých niekolko aut v BA, Nitra, Zilina, Martin, takze ktorekolvek s tychto miest (vsetko su to golfy)

Nasiel by sa niekto taky?
dakujem.

0 0
Nahlásiť

Carmen225
11 prispevkov Považská Bystrica
#2. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (23. jún 2013, 14:49)

Ahojte,
ja sa taktiež pripájam k prosbe o pomoc pri obhliadke auta....Taktiež mám záujem o kúpu ojazdeného vozidla, po dlhom rozmýšľaní som si vybrala buď Toyotu auris alebo Kia Ceed....Nakoľko som ŽENA a nemám v okolí nikoho kto by mi mohol pomôcť prosííím o pomoc touto formou...viac info cez e-mail alebo správy....Prosím nech sa mi ozývajú len tí, ktorí chcú naozaj pomôcť a nie tí čo si robia srandu zo žien za volantom.....Najlepšie by bolo keby sa ozval niekto zo Žilinskeho kraja....ĎAKUJEM!

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#3. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (23. jún 2013, 21:52)

Carmen225 ... paci sa mi tvoj pristup k tomuto. Dufam ze sa ti ozve niekto a poradi ti pri vybere a kupis auto a nie macku vo vreci Súhlasim

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

Carmen225
#4. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (24. jún 2013, 16:49)

ďakujem :)))) zatiaľ sa nik neozval....tak ešte čakaaam a čakaaam Haha

0 0
Nahlásiť

DNA111
6 prispevkov Lučenec
#5. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (25. jún 2013, 21:58)

Carmen ked máš záujem o toyotu tak skús či by sa ti na tú obhliadku nedal niekto z Toyota fora napr. http://www.toyotateam.sk/forum/viewforum.php?f=31&sid=cbbe7447b1a6a6711c047523b6502319
Nebude to možno mechanik ale možno človek čo má takú toyotu a má na nej odjazdené tj vie aký má mať napr.motor ťah,či dáke budchnutie pri prejazde železničného priecestia je dáka chyba podvozku alebo je to normálne pri tom autíčku kedžde to nieje 5kové BMW či dáky Medved. Tiež bude asi vedieť čo si treba všímať čo sa na fore spomínalo a čo je len malá chybička kôli ktorej sa neoplatí auto odpísať a dá sa to spraviť za pár drobných...Podobne si môžeš skúsiť nájsť na obhliadku aj http://forum.cars.cz/kia/ http://www.kia-club.org/ ....Prajem veľa sťastia a dobrý výber.Potom sa nezabudni prísť pochváliť s novým avítkom...

0 0
Nahlásiť

Carmen225
#6. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (25. jún 2013, 22:08)

DNA111 ďakujeeeeem veľmi pekne za pomoc... * Haha Haha zajtra v práci určite naštudujem a uvidím ako ďalej....a určite sa pochválim či som ostala pri Toyote alebo nakoniec si vyberem iné autíčko.... Pýrim sa

0 0
Nahlásiť

Carmen225
#7. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (26. jún 2013, 19:11)

Takže nakoľko nemôžem nikde zohnať vhodnúToyotu Auris (benzín), prechádzam na plán B....Kia Ceed...dobrá voľba? (moje podmienky - benzín, do 6 000€, sivá metalíza - ostatné farby sa mi nepáčia, motor 1,4 alebo 1,6 ale skôr asi 1,4 nakoľko budem jazdiť krátke trasy, a určite nie malinké autíčko - tie sa mi asbsolútne nepáčia, keby bolo na mne berem novú Toyotu RAV 4 Haha Haha )

0 0
Nahlásiť

robec_ic
#8. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (26. jún 2013, 19:41)

Radsej ako do tej Kia Ceed by som asi isiel do Suzuki SX4, alebo Ford Fusion ... Samozrejme ze Auriska by bola top!

1 0
Nahlásiť

Carmen225
#9. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (27. jún 2013, 15:52)

Inak viete čo je fakt vtipné? táto diskusia už má 356 pozretí - a určite to nepozerajú ženy a ani jeden chlap/muž sa mi neozval (okrem tích čo zareagovali v príspevku za čo im ďakujem) či nepotrebujem pomôcť, alebo žeby mi pomohol pri výbere/poradil čo a ako...pritom som písala, že mi nemá kto s tým pomôcť...ach jaaaj ochotní ste chlapci.....(ja len tak aby reč nestála a mali ste čo čítať ) aspoň pekný deň vám prajem.... Blééé Blééé Blééé Blééé

0 0
Nahlásiť

725 prispevkov
#10. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (1. júl 2013, 21:16)

heh... som mechanik, mám servis a dokonca vlastním toyotu auris, teraz mám tretiu toyotu :)

ale ja som na východe...

volil by som radšej aurisa pred ceedom. pozri si aj na na hondu civic, je to výborné auto. hondu jazz si pozerala?

0 0
Nahlásiť

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#11. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (8. júl 2013, 21:55)

kludne mozeme pozriet akekolvek auta v ramci zapado a stredokraja...je to bezna vec v ramci sluzieb ktore poskytujeme..dokonca vieme overit aj auta ako take...lizingy, ci tarcy a tak dalej..

rovnako, ako pise imro, by som pozeral skor japoncov...aj ked ani kia nie je zle auto...zalezi na tom, aky mas limit...a to iste plati aj pre prvy prispevok od dzonajave...treba napisat, a dam Vam kontakt kde sa ozvat a uz si ostatne dohodnete osobne...

0 0
Nahlásiť

64 prispevkov
#12. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (27. júl 2013, 12:49)

dezonajave a Carmen, ja vám poradím aj zadarmo:
Nekupujte si Das Auto a kórejské mikrovlnky.
Ku tej Toyote Auris len toľko: Kolegyňa má takmer nový Auris a 2 - 3x do mesiaca na tom čude prejdem asi 4 kilometre, Vždy sa teším, keď už vystupujem.
Prečo pozeráte po somarinách, keď si môžte kúpiť auto? Výber je dosť veľký.
Kým budete vyberať medzi "autami" aké spomínate, nikdy nekúpite dobre - a nepomôže vám ani 100 mechanikov.

0 2
Nahlásiť

robec_ic
#13. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (27. júl 2013, 18:03)

Tak kazdy mame nejake preferencie. Mozeme kludne poradit konkretne co by sa oplatilo. kidon prosim napis konkretne co by si ty zvolil za auto v podobnej cenovej relacii.

Vidis ze mesias4 je ochotny a skusil by som sa v tvojom pripade aj na neho obratit. Myslim ze spolocne sa uz dohodnete blizsie.

0 0
Nahlásiť

725 prispevkov
#14. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (28. júl 2013, 15:49)

kidon, aurisa vlastním a jeho sedadlá patria k tomu lepšiemu v triede, samozrejme, s volvom, ktoré som mal sa to porovnať nedá, no oproti golfu, octavii, sú tieto sedadlá pohodlnejšie a najmä vzadu to nie je trestná lavica

0 0
Nahlásiť

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#15. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (29. júl 2013, 00:21)

dolezite je kontaktovat ma radsej tu cez rp, pretoze mi par ludi pisalo na mail, a zial odpovede ktore som im poslal nepresli a vratili sa mi nazad...

cize ak niekto ma zaujem, nie je problem...rovnako si myslim ze aj imro rad poradi a pomoze na vychode...

0 0
Nahlásiť

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#16. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (29. júl 2013, 09:27)

Damy a pani, este jedna vec..inzeraty bez priameho kontaktu na predavajuceho, cize len mailova komunikacia a podobne, okamzite ignorujte, je to absolutny nezmysel..nikto ak chce predat auto, nebude s Vami vypisovat maily..Kazdy chce v dnesnej dobe hned predat, cize tam MUSI byt telefonicky kontakt..

Priklad takeho inzeratu, na ktory som chcel upozornit aj admina, je tu:

http://autobazar.slovenskainzercia.sk/skoda/inzerat/1908133-2010-skoda-superb-combi-2-0-tdi-ponuka-banskobystricky-kraj/

Zaujemca o toto auto ma kontaktoval, okamzite po prezreti inzeratu som mu povedat to, co pisem sem..

1 0
Nahlásiť

Carmen225
#17. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (31. júl 2013, 19:03)

ešte sa mi 1 auto celkom pozdáva - Ford Fiesta 1.25 - benzín...čo poviete na toto auto?

0 0
Nahlásiť

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#18. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (2. august 2013, 21:32)

a rocnik?

fiesta je vseobecne velmi slusne a spolahlive auto, len teda zalezi na jeho pouzivani..na dlhe cesty skor nie..do mesta je to super vozitko...

0 0
Nahlásiť

Carmen225
#19. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (3. august 2013, 07:49)

ročník od 2009 -2010 jazdiť budem dedina - mesto cca 10 km denne....

0 0
Nahlásiť

mesias4
178 prispevkov Piešťany
#20. RE: Pomoc pri obhliadke auta -automechanik (4. august 2013, 22:02)

tak potom nemas co riesit...ak je tam zaujimava cena, tak chod do toho..ak to nemas na dlhe cesty, nie je co riesit.poznam ludi ci chodia na takychto obsahoch denne do prace a dvakrat rocne na dovolenku..nic sa nedeje...

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
    Strana 1 z 2:
  • 1
  • 2
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Pomoc pri obhliadke auta -automechanik