Suzuki Swift

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 21:33

Autor
Správa

2 prispevkov
#1. Suzuki Swift (9. máj 2013, 23:09)

Bol som sa pozriet na auto ktore som si vytipoval no dal som si este den na rozmyslenie.
Co hovorite na Suzuki Swift, farba strieborna metaliza, rv 2007. Počet km : 37 500 km.
Vybava GLX no bez klimatizacie. Letne pneu Continental na elektronoch 14" Dotz, zimne pneu Matador na plechovych diskoch. So servisnou knihou. 1. servis v roku 2008 a najazde 7500 km a druha az v roku 2011 a nájazde 26 555 km.
Cena 5000 eur.
Dakujem za nazory

1 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: Suzuki Swift (10. máj 2013, 00:38)

mne sa tieto udaje celkom aj pozdavaju Súhlasim

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #3. RE: Suzuki Swift (10. máj 2013, 10:33)

udaje su fantasticke Výborne ak su prave tak nie je o com

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#4. RE: Suzuki Swift (10. máj 2013, 10:46)

viem ze su aj ine s klimatizaciou.. ale cenovo inde a plus este omaju kilometre okolo 70 000 km a viac.. takže pojdem asi do tohto swifta.. Je ako novy ako keby v nom nik ani nesedel Súhlasim tak dufam ze ta absencia klimy ma nezabije Fajn

0 0
Nahlásiť

robec_ic
#5. RE: Suzuki Swift (10. máj 2013, 18:53)

myslim ze absencia klimy je jedno ... osobne ju aj tak pustim max raz za mesiac ... radsej mam pootvorene okna

0 0
Nahlásiť
buco76 42 prispevkov Prievidza #6. RE: Suzuki Swift (12. máj 2013, 17:05)

auto bez klímy by som si už nikdy nekúpil....a dupľom, keď mám deti....teplota aj doba pokročila...

1 0
Nahlásiť

725 prispevkov
#7. RE: Suzuki Swift (14. máj 2013, 20:47)

je to drahé... maximum 4000 eúr... rozprávame sa o 6 ročnom malom aute bez klímy a neverím ani kilometrom... daj sem vin kód, kilometre sa dajú v pohode overiť. za tie prachy radšej ford fusion...

0 0
Nahlásiť

robec_ic
#8. RE: Suzuki Swift (14. máj 2013, 22:40)

ano to hej ... Ford Fusion je takisto vyborna volba pre auto. Jednoduche, nenarocne, spolahlive a bezpecne ...

0 0
Nahlásiť

matrix2301
1 prispevkov Humenné
#9. RE: Suzuki Swift (15. máj 2013, 17:41)

mam tiez swift - bude mat 4 roky a 55000km s klimou, 6 x airbag, ovladanie radia na volante, el. sp.zrkadla s vyhrievanim atd ... - podla mna super zive auto len to ma maly kufor ale 4 prepravky s pivom sa vojdu :-)

2 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#10. RE: Suzuki Swift (16. máj 2013, 13:00)

Dobry den.Mam na Vas jednu prozbu o radu.Mam si chut kupit teraz tiez tu novu Suzuki Swift ale je tu jeden hacik kazdy ma od toho vozidla odhovara vraj je strasne drahy servis a drahe nahradne diely na toto auto a vraj je aj dost poruchove preto stale nad tym kupovanim vaham prosim o vasu radu kto vlastni toto auticko .Ďakujem za vase odpovede Peter - Žilina

0 0
Nahlásiť

725 prispevkov
#11. RE: Suzuki Swift (18. máj 2013, 14:48)

drahý servis?, heh... hodina servisu v suzuki michalovce je tuším lacnejšia ako v škodovke

náhradné diely nie sú o nič drahšie ako na škodu - veď auto je len skladačka z dielov - automobilka si vyrába len karosériu a v v niektorých prípadoch aj motor. Ostatné veci, ako sú káblovačky, svetlá, klíma, brzdy, nápravy, čalúnenie, alternátor, štartér....... to všetko dodáva externá firma a na svete je niekoľko veľkých svetových výrobcov. Takže auto je len skladačka a hromada dielov použitých v jednom aute sú rovnaké, ako v aute inej značky.

poruchové? ani to by som nepovedal, spoľahlivá, osvedčená technika - benzínové motory sú spoľahlivejšie ako benzínové motory vo fábii, či pole (známe poruchy s 1.2 TSI)

kľudne si to kúp, je to dobré auto.

1 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#12. RE: Suzuki Swift (22. máj 2013, 09:10)

Ja som si ho kupila v Ziline pred mesiacom a nemozem si ho vynachvalit. A kupovala som ho hlavne z dovodu, ze patri medzi najspolahlivejsie auta, predtym som mala peuegot a s tym som si teda uzila.
Drahy servis, co ja viem, ked mas sikovneho mechanika, ktory ta nechce okradnut, tak nic nie je drahe....ale viem ze garancne prehliadky vychadzaju 160 eur, co je myslim standardna cena.

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Suzuki Swift