Škoda Octavia II - motor, elektrika
Aktuálne témy| marosio 6 prispevkov Lučenec |
#1.
(2. apríl 2013, 19:53)
Mám problém s teplým štartom, poradte čo s tým, Ďakujem! |
| marosio 6 prispevkov Lučenec |
#2. RE:
(3. apríl 2013, 23:11)
Motor 1,9TDi |
|
|
#3. RE:
(4. apríl 2013, 09:50)
casto byva problem s cerpadlom, ale mozu to byt aj zle nastavene rozvody, nemenil si ich v poslednom case? pripadne nastavit predstrek na viac.. toto by trebalo pozriet na diagnostike na TDI grafe vo Vagu - ale to uz je asi dovod navstivit svojho mechanika Life is too short to remove USB safely |
| 6 prispevkov |
#4. RE:
(4. apríl 2013, 11:23)
neprehrial sa ti motor? ak nechce za tepla štartovať dízel nemáš tlaky,prehriaty motor ,popraskané krúžky
|
| 6 prispevkov |
#5. RE:
(4. apríl 2013, 11:23)
joj 2x odoslalo |
| 16 prispevkov Žilina |
#6. RE:
(4. apríl 2013, 18:44)
Tisic pricin.Jednou z nich moze byt aj to,ze motor uz ma nejake tie kilometre,nie najlepsiu kondiciu..... a ked ma viac ako hmmm,zeby 75stupnov,ale niesom si isty, tak sa nespustia zhavice,na druhej strane motor nieje dost teply na to,aby nastartoval.
|
#7. RE:
(5. apríl 2013, 07:50)
Ďakujem za príspevky, motor ako že ide celkom dobre, len po dlhej jazde a vypnutí motora a opätovnom naštartovaní je treba dlhšie než obvikle točiť a po naštertovaní štrašnš najprv zaklepe a potom už ide. Inak vlani na jesen mi menil rozvody vrátane napínacej kladky a vodnej pumpy a asi odvteda mi to robí.... |
| 1 prispevkov |
#8. RE:
(5. apríl 2013, 22:32)
treba druhy starter a pripadne zvysit startovaciu davku |
| CakurdovaV 1 prispevkov Trenčín |
#9. RE:
(6. apríl 2013, 23:54)
my sme mali tiez takyto problem a nakoniec to bol snimac vackoveho hriadela.ale moze to byt aj snimac klukoveho hriadela. |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#10. RE:
(7. apríl 2013, 01:36)
No ja si myslim ze to moze byt ten snimac vackoveho alebo klukoveho. To mi pride ako najpravdepodobnejsi problem. Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| 725 prispevkov |
#11. RE:
(7. apríl 2013, 09:40)
netreba druhý štartér a ani meniť štartovaciu dávku (menenie štartovacej dávky je to isté, ako zobrať tabletku od bolesti zubov namiesto toho, aby som išiel k zubárovi)
|
| 2 prispevkov |
#12. RE:
(7. apríl 2013, 18:32)
ked nestartuje teply tak startuj studeny,take jednoduche a ty to nevies? |
| 4 prispevkov |
#13. RE:
(17. apríl 2013, 12:29)
IMRO 21
|
| 725 prispevkov |
#14. RE:
(18. apríl 2013, 06:02)
juraj, na videu nie som ja a ani môj servis, takže keď si ma verejne očiernil, tak sa mi verejne ospravedlň.
|
#15. RE:
(18. apríl 2013, 11:52)
Dobre chlapi veď sa nevadme, ale ten kto vie nech poradí, Video som si pozrel, pre mňa ako teoretikovi poučné no treba mať k tomu aj patričné náradie a tiež zručnosti, preto by som privítal názor, prípadne pomoc odborníka, ktorý by prípadne poradil kde a kto by tento problém vedel fyzicky skontrolovať, prípadne odstrániť... Ďakujem!!! |
| ivank 2 prispevkov Bratislava |
#16. RE:
(22. apríl 2013, 10:15)
aj mne to robilo a zase aj robí aj keď v menšej miere keďže sa vonku oteplilo a stačilo jednoducho vymeniť palivový filter.
|
| 3 prispevkov |
#17. RE:
(8. júl 2013, 10:22)
prosim o radu mam 2 octaviu 2.0 tdi na djalnici po 20 minutach ket som dosahoval 160 auto smomalilo a nevladalo stahlo ma na 90 kil v hodine tlacil som na plin a este vjac spomalilo musel som jemne udrzovat plin. co bi to malo sposobovat dakujem cakam na odpovet |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#18. RE:
(9. júl 2013, 08:07)
V takomto pripade skus na chvilu vypnut motor a nahodit znova. Ak sa chyba nebude prejavovat znamena to ze sa ti auto dostava do nudzoveho rezimu. Cize je niekde chyba ktora to sposobuje, Jednoznacne treba na diagnostiku a vypisat to. Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| 3 prispevkov |
#19. RE:
(9. júl 2013, 09:43)
diki moj kamos pracuje v belgicku v autoservise opravuje kamioni on mi poradil kupit ces ebay liqui moly pridat to do nafti ze mi to vsetko precisti skusim to net to nebude fungovat tak pojdem na diagnostiku . |
| 3 prispevkov |
#20. RE:
(17. júl 2013, 10:05)
ahoj vsetci mal som problem s autom ne mal tah kamos mi poradil kupit ces ebay liqui moly a nalial som to do nadrzi z 35 lit, nafti a velmi mi to pomohlo motor ozivel. |