kupa auta...diesel ci benzin? (alebo LPG)..poradte!!

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 22:12

Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Autor
Správa

5 prispevkov
#21. kupa auta...diesel ci benzin? (alebo LPG)..poradte!! (17. apríl 2013, 22:36)

"Videl som už veľa áut ktoré boli na plyn"veľa a to je koľko? Haha " no keď prišlo k hotovému tak auto nechcelo ísť"safra , sa len čudujem že tie autá na LPG nechcú ísť ale zároveň LPG čerpačky nekrachujú ale ich počet pomaly stúpa.Žeby na ne chodili tankovať ľudia do kotlov a pecí?predpokladám že nie... Haha Aj nemci ich majú kôli tým kotlom toľkoto:http://www.autogasvergleich.de/autogas-suche/tankstellen/ergebnisse.html?qs=8.683886,50.111973 pre ilustráciu : http://www.autogastanken.de/de/tanken/autogastankstellen-karte.html

1 0
Nahlásiť

4 prispevkov
#22. RE: kupa auta...diesel ci benzin? (alebo LPG)..poradte!! (19. apríl 2013, 17:40)

asi otom LPG nic neviete...spotreba plynu je vacsia ako u benzinaku,a LPG znizuje vykon motora,LPG je suchy ,cize ani dobre nepremazava piestne kruzky,vlastne ako keby motor isiel na sucho,ved viem mal som auto na LPG a tupe to bolo,jedina vyhoda,ze LPG je lacnejsi ,ale v zime pod -10 stupnov ho natocite....a na benzin sa motor skorsie zohreje ano na LPG ved uvazujte,ja radsej osobne volim diesel,pretoze ma dlhsiu zivotnost,viac nabeha km,ja som mojim TDS nemam nejake problemy,ale to zalezi ako sa starate o svoje auto,a nezabudajte ze motor ,s vacsim objem viac vydrzi a nabeha,ako tie vase 1,4 a 1,6 benzinove motory

1 1
Nahlásiť

1 prispevkov
#23. RE: kupa auta...diesel ci benzin? (alebo LPG)..poradte!! (20. apríl 2013, 11:33)

jednoznacne diesel a je to hlupost ze je drahy servis, ved okrem cerpadla avstrekov je tam to iste co aj na benzinovom a cerpadlo alebo vstreky neodchadzaju tak casto, ja mam octaviu 1.9tdi najazdil som uz na nej 80000km bez nejakej poruchy ak nepocitam dosticky, capy zhavice co som menil a rozvody, olej... ale toto vsetko je aj na benzinovom. a spotrebu mam max do 5l a jazdim tak 50/50 mesto mimomesto. cisto mimomesto mam 3.8l na 100km

0 1
Nahlásiť
Odin-16 19 prispevkov Poprad #24. RE: kupa auta...diesel ci benzin? (alebo LPG)..poradte!! (20. apríl 2013, 18:49)

nechcem ta spochybnovat ale mal by si prestat robit servis ja netvrdim ze sa ti zvisi teplota motora ja vravim ze plyn sa spaluje pri vysej teplote ako benzin pretoze ako vravis spaluje sa rychlejsie a tym padom sa spaluje aj olej ktory vytvara spaliny ja mam z toho realne skusenosti nemusim tu vytahovat ze mam servis a podobne a ked myslis ze sa ludia s lpg smeju takeho som este nevidel ja ich volam paštekari zeru pasteky cely mesiac aby sa mohli vozit na drahom aute s LPG

0 4
Nahlásiť

5 prispevkov
#25. RE: kupa auta...diesel ci benzin? (alebo LPG)..poradte!! (21. apríl 2013, 18:44)

"A hlavne kto tu píše že z výkonu to neuberie tak nevie čo píše asi , kedže je to citeľne poznať." To možno na starom Favorite či najslabších benzínoch ale podľa meraní napr."A co sa spotreby tyka +- o 1-1,5l viac ako si mal na benzine. Na vykone auta nic necitit, merane na valcoch pokles cca 5% pri jazde na plyn"....

2 0
Nahlásiť

14 prispevkov
#26. RE: kupa auta...diesel ci benzin? (alebo LPG)..poradte!! (21. október 2013, 17:57)

zune85 mas asi malo skusenosti s TSI od VW tie motory zeru jak diesel su lacnejsie tichsie mensia poistka....... treba skusit 1:4TSI 103kw 140 koni je paradicka................ Čože? Čože? Čože? Čože? Čože? Čože? Čože? Súhlasim Súhlasim Súhlasim Súhlasim Súhlasim

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
    Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / kupa auta...diesel ci benzin? (alebo LPG)..poradte!!