Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ?

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 6. november 2025, 15:47

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (29. marec 2013, 21:01)

Zdravím Vás. Poradil by mi niekto aké auto si kúpiť ?

Bol by som veľmi rád, keby spĺňalo tieto podmienky :

- cena od okolo 5 000 do 10 000 €

- malá spotreba samozrejme

- možno aj niečo pre rodinu

- najlepšie diesel

0 1
Nahlásiť

77 prispevkov
#2. RE: Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (30. marec 2013, 20:49)

no tak cenové rozpätie je dobré Haha možno ešte trochu upresniť to pre rodinu niečo ako oktavia comby alebo scenic aby sme si rozumeli

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#3. RE: Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (1. apríl 2013, 22:05)

No neviem ale cenove rozpatie je velmi velke ... a suma dostatocna. Osobne by som sa pozrel po nejakom 2-4 rocnom aute. Poradit tazko co. Myslim ze vsetky znacky a modely v dieslovej verzii maju aj svoje klady aj zapory. Zalezi uz asi iba na tebe ake auta sa ti pacia. Pretoze podla mna sa ti auto musi pacit. A tiez zalezi co sa ti paci ci kombi ci hatch ci sedan.
Dobrou volbou podla mna je Toyota Auris. Je to vzhladne auto, drzi si cenu, je kvalitne a aj take aj take. Tym myslim aj pre jedneho do mesta aj pre rodinu na vylet obcas. Napriklad aj Ford Focus, VW golf, Skoda Octavia, Fiat Bravo, Renault Fluence su vhodny adepti na auto.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #4. RE: Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (4. apríl 2013, 09:42)

tak rozpatie parametrov je celkom siroke, volil by som Octaviu, Passat, Mondeo.. 2.0 diesel - podla mna najvhodnejsia volba, ak by si hladal nizku spotrebu tak by som kukol mozno po 1.6 dieseli a mensom aute, Fabia, Focus, A3..

Life is too short to remove USB safely
0 2
Nahlásiť

6 prispevkov
#5. RE: Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (4. apríl 2013, 11:27)

ja by som bral volvo s40,v50 - 1,6 či 2,0 diesel do 10000€ najdeš aj fajn kúsky

1 3
Nahlásiť

725 prispevkov
#6. RE: Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (7. apríl 2013, 10:30)

otázka č.1 - aké trate budeš jazdiť denne? 5 km do práce? 10 km do práce? alebo 30 km do práce?

otázka č.2 požiadavka kombi alebo nie?

niekomu by vyhovoval roomster, veľký kufor, malé kolesá - lacné gumy a v spojení s 1.9 tdi slušné rodinne auto pre niekoho...

ja mám aurisa 1.6 a dal som tam LPG. som spokojný, vozím sa za 7,5 litra plynu, teda lacnejšie ako na hociktorom dieslovom aute.

2 1
Nahlásiť

2 prispevkov
#7. RE: Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (7. apríl 2013, 18:29)

kup si moskvic 412.super auto podla mna najlepsie

1 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#8. RE: Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (8. apríl 2013, 15:04)

tebe nikto neporadi...asi iba psychiater...

0 0
Nahlásiť
Odin-16 19 prispevkov Poprad #9. RE: Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (14. apríl 2013, 00:57)

za 10 000 investuj do kvality napr lexus IS220, luxus kvalita bezporuchove a urcite uspokoji aj tvojho sportoveho ducha je to diesel spotrebu ma mozno trosku väcsiu ale aspon budes mat lexus zavidiet ti budu susedia Súhlasim

0 1
Nahlásiť

725 prispevkov
#10. RE: Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (14. apríl 2013, 07:47)

len u lexusu pozor na motor - rok výroby, nakoľko prvá generácia toyoťáckeho 2,2 dieslu s common railom mala problémy s autoadaptáciou RJ a vstrekovačov - teda RJ nevedela rozpoznať opotrebenie vstrekovačov a tým pádom nevedela korigovať dávky. Riešenie spočívalo vo výmene vstrekovačov za nové. Ten kto kúpil použité, tak nič neporiešil.

250tka benzín je skvelý motor, mal som to v Írsku zobraté z požičovne a bolo to super. Ten motor tomu auto náramne pristane.

1 0
Nahlásiť

3 prispevkov
#11. RE: Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (26. apríl 2013, 10:16)

Ja by som skor išiel do niečoho ako mondeo, možno to volvo spomenuté, ale čokolvek by to bolo hlavne nech to nie je vylietané

0 0
Nahlásiť
Andrejka.19 1 prispevkov Handlová #12. RE: Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ? (28. apríl 2013, 14:13)

keby si mal tolko penazi Nadávam... Nadávam...

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Poradíte mi, aké auto mám kúpiť ?