Škoda Octavia - pneumatiky

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 15:44

Autor
Správa

evka1708
2 prispevkov
#1. Škoda Octavia - pneumatiky (27. marec 2013, 10:12)

Dobrý deň. Prosím Vás vie mi niekto poradiť kde by som zohnala pneumatiky Debica Furio 195/65 R15 91H.
Vopred ďakujem za rady a prajem pekný deň.

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: Škoda Octavia - pneumatiky (27. marec 2013, 20:34)

No uz asi len na inzerat pouzite myslim ze sa uz nevyrabaju ... uz zozenies asi len na inzerat jazdenu. Ale ak chces nove tak myslim ze kupit 2 mozes aj inu znacku. Len aby rozmery sedeli.

Odporucam napriklad Vredestein Sportrac 5 parametrov ako si napisala. Da sa kupit za cca 52 Euro jedna. A maju dobre vlastnosti. Mal som napriklad Dunlop Sport ale nebol som velmi spokojny. Boli tichucke, tvrde, setrili palivo, maly odpor kladli ale zato sa na nich smykalo ... Spokojny som bol najviac s Pirelli a Continental. Barumky Bravurisi hucali inak ok. A mam teraz Hankook vela ludi mi ich chvali ze ok ale este som na nich vela nejazdil tak neviem povedat. Nabehal som na nich asi tak 100 km. Cakam kym prezujem.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

evka1708
2 prispevkov
#3. RE: Škoda Octavia - pneumatiky (2. apríl 2013, 11:50)

veď práve že potrebujem len jednu ale ďakujem za radu

0 0
Nahlásiť
rr900 2 prispevkov Polomka #4. RE: Škoda Octavia - pneumatiky (1. jún 2013, 12:27)

Debica značku si nekupuj pretože je to polsky vyrobca sice v koncerne Michelin ale o ničom Nesúhlasim

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Škoda Octavia - pneumatiky