Tipy triky

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 10:08

Autor
Správa

77 prispevkov
#1. Tipy triky (10. marec 2013, 15:07)

Ahoj napadlo ma čo tak založiť tému kde sa budú písať tipy triky pri kúpe ojazdeného auta na čo si dať pozor ako zjednať cenu ako ho otestovať dúfam že sa dozvieme niečo nové Fajn

0 1
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: Tipy triky (11. marec 2013, 07:59)

ahoj, ale na toto je predsa celá sekcia poraďňa, ktorá slúži práve pre takéto témy ako predaj a kúpa auta, môžeš sám založiť tému v niektorej zo sekcií ak ti chýba.

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

77 prispevkov
#3. RE: Tipy triky (11. marec 2013, 16:10)

ja som tým ale myslel vo všeobecnosti a pokope teda ak niekto kto sa možno v autách vôbec nevyzná prečíta si pár riadkov a získal možno nejaké základy ale ak to teda je tak to kludne zmažte

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#4. RE: Tipy triky (11. marec 2013, 19:25)

Ja osobne by som bol rad kebyze spises podla teba par takychto tipov a trikov do jednej temy a ostatni sa urcite pridaju ... Súhlasim

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

77 prispevkov
#5. RE: Tipy triky (12. marec 2013, 12:01)

ide o to že ja mám 18 rokov a práve tých pár tipov a trikov neviem a čo viem nie je moc osobných skúseností preto sa zatial moc vyskakovať nechcem a ani nemôžem Fajn Fajn

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #6. RE: Tipy triky (13. marec 2013, 09:48)

ale to ti nebráni vytvoriť tému, v ktorej sa spýtaš presne na to, čo potrebuješ vedieť. Veď predsa aj na to naše fórum existuje. Myslím, že spisovať všetky tipy a triky netreba, každá téma existuje s konkrétnou témou.

Ak ťa zaujíma téma a rád by si sa o nej dozvedel viac tak jednoducho vytvor novú tému.

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Tipy triky