Co ak neprihlasim dovezene auto?
Aktuálne témy| lv2610 3 prispevkov Jelšava |
#1.
(4. marec 2013, 09:24)
Zdravim,
|
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#2. RE:
(4. marec 2013, 11:56)
Ja si myslim ze by to malo byt ok ... ale nie som si isty. Malo by to byt ze ti ho predajca odhlasi v CR a idealne by bolo ho viest na voziku na SR. Potom ti staci iba kupna zmluva podla vsetkeho ak nepojdes "po svojich" s autom.
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
|
|
#3. RE:
(5. marec 2013, 08:43)
dolezite je len to, kedy urobis KO, od nej musis prihlasit auto myslim do mesiaca. Povinnost je prihlasit auto do 14 dní, po lehote 14 dní do 30. s udaním dôvodu (udelia ti nejaku výstražnú pokutu) a po lehote 30. dní musíš ísť znova na KO.
Life is too short to remove USB safely |
| lv2610 3 prispevkov Jelšava |
#4. RE:
(5. marec 2013, 20:36)
Nevie mi niekto povedat ci v SR bude u policajtov nejaky zaznam o tom ze ho povodny majitel odhlasil na mna? |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#5. RE:
(6. marec 2013, 00:19)
Nie som si isty, netusim. Podla mna kebyze zavolas na dopravny inspektorat alebo tam zajdes sa spytat tak ti asi najlepsie poradia. Su tam predsa pre nas nie?
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| 4 prispevkov |
#6. RE:
(6. marec 2013, 14:01)
Ľudia nevypisujte mu tu sprostosti!!!
|
| lv2610 3 prispevkov Jelšava |
#7. RE:
(6. marec 2013, 20:16)
Cynik, dakujem za radu, presne to som potreboval vediet :) |
| juro1980 10 prispevkov Štúrovo |
#8. RE:
(15. marec 2013, 18:46)
nic sa nestane co by sa stalo...pokial sa rozobere na nahradne diely |
| 2 prispevkov |
#9. RE:
(17. marec 2013, 23:07)
Páni, auto ktore je v CZ riadne prihlasene sa NEDA doviest bez tabuliek,, v cechach a ako aj na slovensku pri vyvoze sa musi auto odhlasit na noveho majitela a riadne sa vydaju ceske prevozne znacky , ktore su obmedzene platnostou ceskej STK , a auto musi mat riadnu poistku,, jediny problem pri to ked to privezies na SK je ako zrusit poistku lebo sa s problemom da vybavit poistka na dobu urcitú, ak sa rozoberie na diely alebo neprihlasi v tom problem nieje. doporucujem vybavit poistku na mesiac, auto tam kupit, prepisat na seba a kludne na nom mozes prist po vlastnej osi, netreba ho vozit, |
| 2 prispevkov |
#10. RE:
(17. marec 2013, 23:09)
co som ja zistoval SK policia nema zaznam o tom ci bolo auto v CZ odhlasene na obcana SK, |
| 4 prispevkov |
#11. RE:
(19. marec 2013, 09:09)
RE Juro 1980
|