Auto s vysokou úžitkovou hodnotou,dobrý pomer cena/kvalita

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 09:54

Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Autor
Správa

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#21. Auto s vysokou úžitkovou hodnotou,dobrý pomer cena/kvalita (2. február 2014, 03:10)

Si hrozny typ cloveka s nazorom. Pytas radu, a ked ju jasne dostavas, mas na to len negativne oponujuce pohlady. Chytas sa vsak do vlastnej schizofrenickej pasce. Clovek moze menit nazor, ale nie ako na hojdacke. Navyse, ak prioritnym limitom je penazenka a vlastna manzelka. Sorry. Nesúhlasim

0 0
Nahlásiť

#22. RE: Auto s vysokou úžitkovou hodnotou,dobrý pomer cena/kvalita (2. február 2014, 03:11)

Nesúhlasim

0 0
Nahlásiť

Strecho
39 prispevkov Galanta
#23. RE: Auto s vysokou úžitkovou hodnotou,dobrý pomer cena/kvalita (3. február 2014, 09:56)

Máš pravdu,naozaj som hrozný,napr.v poslednom čase som kúpil hrozno,mám ho 2 týždne a stále je krásne,pekné-len zahryznúť!!!Bože ke´d som si odtrhol doma hrozno vydržalo 4 dni potom už sa scvrkávalo,praskalo....Tiež mám nádherné mandarinky z Billy a vnútri-suché-už som pochopil prečo biotechnológie....
Preto tá nerozhodnosť,nerád niekomu umožňujem aby si na môj úkor dovolil každý deň jesť kaviár a chodiť 5x na bielopieskové dovolenky....
A som sa rozhodol...
Quashai-nie ma vzadu malý priestor,ale je to Nissan Note-najlepšie auto za tie peniaze!
4x 190 cm,pohyblivá zadná lavica,jednopriestorové auto(v starom Note som previezol 6 rúr 220cm dlhých),na predchádzajúcom som najazdil 100 000 km bez závady....
Takže Nissan NOTE! Asi 1,2 nový benzínový downsizingový 90k autiak pre väčšinou krátke 20-40 km jazdy,2 dospelý a len za 12000€!!!!Quashai stojí 22000€! Tých 10000€ dám radšej na benzín!(najazdených 100 000 km !)
Takže vďaka za rady,pomohli mi v tom,že nič objavné neobjavili len mi potvrdili čo som tušil...
Ešte raz vďaka.

0 0
Nahlásiť

#24. RE: Auto s vysokou úžitkovou hodnotou,dobrý pomer cena/kvalita (3. február 2014, 13:22)

Ano, kratky a stihly jednopriestorovy nissan s malou svetlou vyskou je rovnocennou alternativou pre SUV ASX, aj pre MPV Verso, atd...len menej stoji-to tu chces pretlacit. Take auto si vyberam ako druhe do rodiny pre hospodarsko-organizacne veci, normalne jazdim v aute s dostatocnym vnutornym priestorom a pohodlim pre 5 osob.
Dalej, zrovnavas sa s ovocim, ktore zdaleka nema take problemy ako ty. Cele je to u teba o tom, ze chces super prakticke auto, ale nemas peniaze...aj taki sme my, Slovaci.

1 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
    Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Auto s vysokou úžitkovou hodnotou,dobrý pomer cena/kvalita