Renault megane coupe problem so startovanim

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 21:33

Autor
Správa

hamham532
3 prispevkov Bratislava - Staré Mesto
#1. Renault megane coupe problem so startovanim (3. február 2013, 18:16)

Zdravim chcel by som sa opytat ci nema niekto skusenost s tymto autom je to 98 rocnik a ma to taku srandu spravenu zee ak neotvorite auto dialkovym tak nenastartujete lebo je to tam neak bloknute..a samozrejme just sami pokazilo dialkove a tym padom ho nenastartujem..neviete nahodou co s tym?nema s tym niekto skusenost ... Haha Nadávam...

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: Renault megane coupe problem so startovanim (4. február 2013, 15:44)

tak to bude asi imobilizér, potrebuješ nakódovať kľúč na tvoje auto. Prípadne máš pokazený transpondér v kľúči, ktorý buď zoženieš nový alebo ak je starý v poriadku, tak ho len nakódovať. Samozrejme za predpokladu že prijímač v aute je v poriadku.

Možnosťou je aj úplne zablokovať imobizér.

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

725 prispevkov
#3. RE: Renault megane coupe problem so startovanim (4. február 2013, 19:45)

skús vymeniť baterku v klúči a nanovo ho nakódovať. na nete je kopa postupov ako na to

1 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#4. RE: Renault megane coupe problem so startovanim (5. február 2013, 12:47)

no mam tiez megana a tento problem ako vravi imro2t skus baterkou zacat v ovladaci ma oznacenie 2016 ak ani to vnutri kde sa central zamkyna podrz ho na desat sekund mal by sa zresetovat ale ze to pojde nezarucujem najlepsie je odpojit imobilizer sikovny chlapci ti to v servise spravia aj ked renault to ma sakra dobre premyslene a este sa ta spytam on vobec neotvory central?zasvieti ti ta diotka na kluci ona zvykne odpadnut s plosaka len je na nej taka gumka tu nestrat

0 0
Nahlásiť

hamham532
#5. RE: Renault megane coupe problem so startovanim (6. február 2013, 10:47)

ludia dik zaa ohlasy ja som z toho uplne mimo .. Smiech chcel by som uplne zablokovať imobizér len to ja nespravim netusim ako..naco tam je vobec taka hovadina nechapem .. Nadávam... este tipek od ktoreho to mam mi pisal ze ak svieti na dialkovom svetielko cervene a blika aj na palubovke cervene svetlo by to malo ist ze mam ist blizsie k autuu a tam to skusit otvorit skusal som a nic..baterku som vymenil v ovladaci dialkovom to ma ako prve napadlo ale nic aj tak a do servisu ho nedostanem lebo nejde nastartovat kedzee je to tak super spravene to tiez koho bol napad mu gratulujem Smiech Som nahnevaný Nesúhlasim Nesúhlasim

1 0
Nahlásiť

hamham532
#6. RE: Renault megane coupe problem so startovanim (6. február 2013, 10:55)

a inac to auto som mal asi 3tyzdne a normalne to islo a zrazu otvaram a nic Smiech Nadávam... Nesúhlasim ako sa to inac kodujee?ale to bude asi velka motanica Haha Smiech

0 0
Nahlásiť
Padrex 2 prispevkov Bratislava - Ružinov #7. RE: Renault megane coupe problem so startovanim (14. február 2013, 20:01)

toto iste spravilo kedysi mne clio:-)stacila vymena baterky v kluci

1 1
Nahlásiť

1 prispevkov Senica
#8. RE: Renault megane coupe problem so startovanim (1. marec 2015, 19:23)

ahoj prosim vas mam problem niekedy mi renault naštartuje a niekedy nie a ked nejde naštartovat tak občas strila do vyfuka a ked nejde tak ho roztlačim a jede pohode,, piste mi na mail taxi 275@azet.sk

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Renault megane coupe problem so startovanim