Aké autá sa vyrábajú na slovensku??

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 14:37

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. Aké autá sa vyrábajú na slovensku?? (14. január 2013, 18:40)

Mám otázku.. ake autá sa vyrábajú len na slovensku?? potrebujemo to do školy na projekt a na stránkach firiem sú len všeobecne napísané.... tak prosím pomožte :)

4 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: Aké autá sa vyrábajú na slovensku?? (15. január 2013, 07:55)

no co ja viem tak je to Kia, PSA, VW /vraj aj Audi a Porsche/ budem rad ak ma niekto doplni Súhlasim

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#3. RE: Aké autá sa vyrábajú na slovensku?? (15. január 2013, 12:00)

NO PSA je Peugeot a Citroen ,VW a Kia plus tuším aj nejaké Hyundai v žiline v továrni KIA :)

0 0
Nahlásiť

77 prispevkov
#4. RE: Aké autá sa vyrábajú na slovensku?? (15. január 2013, 16:07)

presnejšie v Bratislava wolksvagen tuareg podvozky na caen a up a citigo v trnave PSA citroen C3 picaso a peugot 208
žilina kia ceed a asi aj sportage a este motory aj do huinday plus K1 lahké športové auto toto je len z hlavy čiže to nie je 100% ak je tam chyba prosím opravte ma

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#5. RE: Aké autá sa vyrábajú na slovensku?? (15. január 2013, 17:10)

matoxxx...musim ta opravit, v trnavskom PSA sa 308 nerobia, ale po 207-ckach su to 208-ky...

0 0
Nahlásiť
JaneK412 46 prispevkov Kysucké Nové Mesto #6. RE: Aké autá sa vyrábajú na slovensku?? (15. január 2013, 21:36)

v kii-teplicka nad vahom robime uz len kie-hyundai uz nie. modely kia: sportage 1.6benzin,2.0benzin,1.7diezel,2.0diesel,,,,novy ceed-sedan,trojdverovy model a wagon--1.4 benzin,1.6benzin aj diesel,neviem ci aj nie 2.0benzin,venga-motory identicke ako ceed,tolko z montaznych liniek,v motorarni sa tiez robia motory pre hyundai do cz,pre indiu myslim.onedlho pribudne aj ku trojdverovemu modelu aj novy model s benzinovym motorom s vykonom 200-205koni s oznacenim """gti""""??pomaly sa spusta skusobna vyroba.

2 0
Nahlásiť

77 prispevkov
#7. RE: Aké autá sa vyrábajú na slovensku?? (16. január 2013, 16:47)

diki f.u.z. uz je to opravené

0 0
Nahlásiť
cajovsvet 2 prispevkov Bratislava - Petržalka #8. RE: Aké autá sa vyrábajú na slovensku?? (16. január 2013, 20:29)

VW Bratislava malá linka VW UP, Škoda Citigo, Seat Mii a veľká linka vyrába Porche Cayenne(karoséria bez podvozku, "svadba" prebieha v Nemecku), Audi Q7, VW Tuareg.
http://sk.volkswagen.sk/sk/produkty_a_produkcia/produkty.html

Na stránke nájdeš aj príslušné kontakty, kde si môžeš vyžiadať informácie, ktoré sú prístupné pre verejnosť.
Pri VW nezabudni spomenúť Think Blue. Factory
Rovnako aj, že sa v závode vyrába až 5 rôznych značiek áut.
Pre letáky a podrobnosti o dostupných produktoch môžeš navštíviť aj autorizovaných predajcov vo svojom okolí.

1 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#9. RE: Aké autá sa vyrábajú na slovensku?? (29. január 2013, 20:29)

svadba neprebieha v nemecku ale v Rakusku. mesto Graz... Od maja svadba bude uz v BA...

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / Aké autá sa vyrábajú na slovensku??