Prosím o radu s kúpou auta :-)

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 6. november 2025, 02:05

Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Autor
Správa

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#21. Prosím o radu s kúpou auta :-) (23. december 2012, 12:50)

Scooter68 plne suhlasim. Pokial bude casto jazdit mesto tak to jtd bude mat na kratke trasy v zime vacsiu spotrebu ako 2.0 benzin ...

Presne ako pises! Na JTD pozor na zotrvak, pozor na rozvody - treba menit poctivo ako pise vyrobca. Vydrzia presne +- 5tis km podla odporucania. Olej zasadne SELENIA !!! Iny ta zozerie ... budes dolievat ako do olejnicky Fajn

A hlavne VELKY pozor na to co tankujes! Je to velmi citlivy comon rail! Urcite lepsiu naftu a sem tam by som supol aj aditiva!

Do mestkej prevadzky je ta 1.4 super! Ma to 6kvalt, 90 koni. Na dialnici si ta 6tka pradie krasne aj na spotrebu! Samozrejme musis na dialnici do kopcov podradovat ... Ale tento motor sa ti odvdaci do mesta. Ak jazdis casto dialnicu a dlhe trate potom nad JTD nevahaj. Nemali ziadne velke nedostatky okrem klasickych veci ako je vsade ... vaha vzduchu, zotrvak a kvalitna nafta.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

miroslavhreno
4 prispevkov Michalovce
#22. RE: Prosím o radu s kúpou auta :-) (24. december 2012, 07:45)

Ak neprejazdis rocne aspon 15 000km nad dizlom ani neuvazuj. Platit PZP za 1.9 SDIje rozdiel ako za 1.2 prip. 1.0benzin. Urcite nechod kupovat auto sama, ale zober si cloveka, co ako tak maju o autach prehlad. Fiat nie je prebornik v kvalite rovnako ako Renolt, Pežot,Citroen, aj ked napr. 207čka obstala v testoch kvality perfektne. Kupa strarsieho auta je stale risk aj ked nie je po buracke moze sa poruchat casto a servis je je zadara. Pozeraj napr. po Toyote Yaris, alebo ak nechces japonca po Opel Coze urcite nekupij Fabiju 1.2HTP.

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov Prešov
#23. RE: Prosím o radu s kúpou auta :-) (27. december 2012, 20:52)

Zdravim Vas. Potrebujem poradit. Planujem ,,vymenit,, seat ibizu 1.4 benzin r.v. 2007 za octaviu 1.6 mpi r.v 2007 velmi malo jazdena + trochu lepsia vybava. Oplati sa?

0 0
Nahlásiť

robec_ic
#24. RE: Prosím o radu s kúpou auta :-) (27. december 2012, 21:58)

no rataj s vyssou spotrebou ... tie 1.6 celkom dost pytali

0 0
Nahlásiť

miroslavhreno
4 prispevkov Michalovce
#25. RE: Prosím o radu s kúpou auta :-) (28. december 2012, 15:29)

Menit Ibizu za Oktavku ma podla mna asi taky zmysel ako menit bicykel Sobi 20 za Camping. Seat aj Skoda je jeden koncern a ak ostrovanka frci ako ma tak naco? Ak jazdis vela km rocne a v Seate nie je napr klima a v Oktavke ano tak to zmysel dava. Ak vsak clovek jazdi 3 000km rocne da sa klima ozeliet.

1 0
Nahlásiť

4 prispevkov
#26. RE: Prosím o radu s kúpou auta :-) (2. január 2013, 16:10)

Prešla som internet, zaujímavé ponuky.. ale jedna ma dosť zaujala....čo vy na toto ? je to vôbec možné?

http://www.aaaauto.sk/sk/skoda-octavia/car.html?id=27435265&make=109&model=261&pmax=5000

0 0
Nahlásiť

robec_ic
#27. RE: Prosím o radu s kúpou auta :-) (2. január 2013, 20:09)

no to je celkom podozrive ... viem ze AAAAUTO ma taku taktiku ze daju do ponuky auto za super cenu ... ale ked prides zistis ze take super celkom nie je a uz ked si tam osobne ta zacnu lamat na vselico mozne a nslubuju hory doly ... pozor na to. Tuto nie co nehra ..

0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#28. RE: Prosím o radu s kúpou auta :-) (4. január 2013, 15:38)

robec_ic ma pravdu. Aj ja mam zle skusenosti z AAAAUTA !

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
    Strana 2 z 2:
  • 1
  • 2
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / Prosím o radu s kúpou auta :-)