skoda octavia II klima

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 7. november 2025, 15:38

Autor
Správa

pola59
4 prispevkov Kiarov
#1. skoda octavia II klima (22. november 2012, 12:36)

mam novu octavku II tour 1,6 Mpi. zistil som, ze mechanicka klimatizacia smrdi a nie len vtedy ked je zapnuta, ale vobec z prieduchov prudi dusivy smrad. poredte mi. auto je stare 5 mesiacov.

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: skoda octavia II klima (23. november 2012, 09:31)

skus vymenit pelovy filter, ale ak ide prach z klimatizacie kup si taky sprej, vola sa nieco ako cistic klimy, nastriekas ho do prieduchov a on to vycisti, ak je zaneseny, co sa casom stava prudi z nich potom drazdivy vzduch, ja to robim pravidelne tak 1 alebo 2x do roka. Zmenu je poriadne citit. Vzduch ide potom ovela cistejsi

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#3. RE: skoda octavia II klima (23. november 2012, 17:16)

presne tak klimu treba cistit ... a vymenil by som aj kabinovy filter

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

1 prispevkov Piešťany
#4. RE: skoda octavia II klima (24. november 2012, 07:31)

najlepšie (aj ked nie najlacnejšie ) bude ak s tým zájdeš do niektorého servisu kde majú prípravky na čistenie klímy a oni ti klímu komplet vyčistia všetky trubky aj prieduchy a tiež ti ju skontrolujú a prípadne naplnia.Stojí to cca 50 € ako kde ale budeš mať na dlho pokoj.Rôzne spreje ti síce pomôžu ale iba na krátko.Určite vymeň pelový/kabínový filter,nájdeš ho pri spolujazdcových nohách,návod je tu : http://www.filtron.pl/katalog/instrukcje/1111k.pdf

2 0
Nahlásiť

pola59
4 prispevkov Kiarov
#5. RE: skoda octavia II klima (3. december 2012, 14:36)

ale ved to auto je uplne novy, kupené 06/2012 a teraz ma najazdených 5.800 km.

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#6. RE: skoda octavia II klima (3. december 2012, 19:13)

tak sup s tym na reklamacku ... tu netreba nad nicim rozmyslat

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#7. RE: skoda octavia II klima (28. december 2012, 15:34)

ak ti dal predajca do noveho auta gumene koberce ako dar tak ti mozem zodpovedne povedat, ze ten zapach bude od tych lacnych cinskych autokobercov. vyhodto von, vyvetraj a bude pokoj.

1 0
Nahlásiť

pola59
4 prispevkov Kiarov
#8. RE: skoda octavia II klima (3. január 2013, 09:48)

bohaca som naozaj nestastny z toho pachu, ako keby smrdeleo nejake riedidlo. gumovy koberec som vyhodil, inac to bol cesky koberec ( roznov s nultym zapachom ). znackovy servis nechce riesit problem a tvrdia, ze mam si kupit spray a pritom auto je v zaruke ( 6 mesiacov a ma najazdenych 6.000 km ) prosim poradte mi.

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov Bratislava
#9. RE: skoda octavia II klima (4. apríl 2013, 12:10)

Ak smrdí nielen pri zapnutej klíme ale aj pri kúrení, môže byť netesnosť vo výmenníku tepla, čo bol môj problém. Kvapky chladiacej kvapaliny mi stekali do vzduchových rozvodov a pri prúdení teplého vzduchu to parádne smrdelo. Ja som to na starom aute riešil takým prípravkom na zapchávanie netesností, ktorý sa len nalial do chladiča a pomohlo. V novom aute by som volil určite servis.

1 0
Nahlásiť

janko70707
1 prispevkov Vranov nad Topľou
#10. RE: skoda octavia II klima (4. apríl 2013, 13:39)

Presne ako pise robec_ic a adam291 - pri aute v zaruke hybaj do servisu a nedaj sa odbit len cistenim klimy ... Súhlasim
A pokiaľ ťa ten tvoj značkový servis zasa odbije, oznam im ze u nich koncis s garanckami, že ides ku konkurencii. Nie si povinný absolvovať garancky u predajcu. V BB a blizkom okoli mas znackovych Skoda servisov neurekom.
Ja som mal problem s kodom na original radio Stream MP. V jednom znackovom chceli napojit auto na diagnostiku za 20 EUR a tak precitat kod radia lebo inak sa to neda... V druhom servise im stacilo nadiktovat VIN auta a cislo radia (na nalepke na radiu zboku), sikovny chlapik natukal udaje do svojho PC na stole a za par minut som odchadzal vysmiaty s fungujucim radiom.
Nechapem tak rozdielny pristup pod jednou a tou istou znackou.. Nadávam...

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Škoda / skoda octavia II klima