strata vykonu
Aktuálne témy
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#1.
strata vykonu
(17. november 2012, 23:02)
mam problem s piskanim na aute- škoda fabia- zvuk ide z vyfuku, pri prekročeni 2500 otačok motor je teraz lenivši a vyššia spotreba sa mi zda -neviem presne lebo akurat som prezul aj kolesadnes mi dokonca pri nizkych otačkach a pridani plynu zdochol neviem čo s tym poradte dakujem za každy nazor a skusenost |
|
|
#2. RE:
strata vykonu
(19. november 2012, 09:24)
ahoj, no môže to byť že motor sa dusí, podľa toho čo popisuješ.
Life is too short to remove USB safely |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#3. RE:
strata vykonu
(20. november 2012, 20:14)
a ako odpojim vahu vzduchu? vieš poradit?niesom aautomechanik ale ak to dobre popišeš tak to bez problemov zvladnem dik za odpoved |
|
|
#4. RE:
strata vykonu
(23. november 2012, 09:39)
váhu vzduchu nájdeš pod kapotou v pravom hornom roku, vyzerá to takto www.www.pneu ... zavazia.sk je tam taký konektor, ktorý keď odpojíš tak auto by nemalo ísť síce v poriadku, ale lepšie - ak je tak, problém je vo váhe vzduchu, pri fábiách to bol typický problém, odchádzajú tam ako na páse Life is too short to remove USB safely |
|
|
#5. RE:
strata vykonu
(23. november 2012, 09:42)
ešte prikladám lepší obrázok kde sa nachádza váha vzduchu www.www.tipc ... ars.com Life is too short to remove USB safely |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#6. RE:
strata vykonu
(24. november 2012, 09:04)
ale ja mam MPImotor aj na nom je vaha vzduchu? take čosi som si doposial na nom nevšimol |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#7. RE:
strata vykonu
(24. november 2012, 12:32)
ja si myslim skor ze to bude problem niekde inde ... ao by si definoval piskanie ... je to take kovove alebo take hvizdave ako ked vzduch pisti cez uzku strbinu Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#8. RE:
strata vykonu
(25. november 2012, 07:04)
ako cez pištalku doslovne ale som mal vymeneny cely vyfukovy system v maji okrem katalizatoraten bol meneny pred 4 rokmi |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#9. RE:
strata vykonu
(25. november 2012, 21:31)
tak ja uz fakt neviem ... pozeral si hadice, ci na niektorej nie je prasklina dierka ... ci vyfuk tesni ... popozeral by som vsetko okolo privodu vzduchu a vyfuk Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
|
|
#10. RE:
strata vykonu
(26. november 2012, 07:46)
máš pravdu, mpi nemajú váhu vzduchu ale nejaké čidlo podtlaku v nasávaní (plní to tú istú funkciu ako váha vzduchu) dáva to informáciu RJ o množstve nasávaného vzduchu, skús sa pozrieť aj na to, pískanie to môže a nemusí spôsobovať Life is too short to remove USB safely |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#11. RE:
strata vykonu
(29. november 2012, 18:12)
Dnes som bol na diagnostike a my povedali že mam motor po elektrickej stranke v poriadku mam si dat vymenit vyfuk že je upchaty a pritom som menil v maji cely vyfukovy system |