Citigo- úprava prednej masky

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 6. november 2025, 11:15

Autor
Správa
dagerham 1 prispevkov Žilina #1. Citigo- úprava prednej masky (14. september 2012, 02:38)

Citigo je celkom pekné malé autíčko, ale pri pohľade naň stále bije do očí tá jeho predná mriežka, zasahujúca do nárazníka. Stále má človek pocit, akoby tam nejako nepasovala. Stačilo by málo: ponechať líniu nárazníka v jednej rovine a namiesto držania sa starého výzoru so širokou mriežkou jednoducho použiť len jej zúžený tvar. Auto by dostalo čistejšie línie, mohutnejší a agresívnejší výraz a určite by už tá maska nevyzerala tak, ako by ju tam niekto nasilu pricapil. Urobil som malú úpravu fotografie, porovnajte si, ako sa vám páči nový tvar masky:

Upravený
www.s9.post ... image.org

Pôvodný
www.s9.post ... image.org

Čo vy na to? Nevyzerá to čistejšie a ladnejšie? Dobrý tip pre tuning... : )

0 1
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: Citigo- úprava prednej masky (14. september 2012, 11:55)

No ano, rozhodne zaujimavy tip ... po uprave na mna posobi auto uhladenejsim dojmom. Ma robustnejsi naraznik a ma jasnu liniu popod svetla. Osobne ale na mna trosku zaujimavejsie posobi ta originalna maska zasahujuca az do naraznika.

Mozno pri tej uprave by bolo vhodne pouzit klasicku ciernu sietovinu bez tych vyraznych zvislych perforacii a nechat iba lem masky. Napriklad by ma aj celkom zaujimalo ako by to vyzeralo s "novou" maskou a so svetlami s led diodovym pasom.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Škoda / Citigo- úprava prednej masky