skoda octavia 1,6 tdi

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 6. november 2025, 15:47

Autor
Správa

2 prispevkov
#1. skoda octavia 1,6 tdi (15. august 2012, 07:10)

zdravim,chcel by som radu ,ze co mam robit.kupoval som novu octaviu 1,6 tdi a tesne pred skoncenim 2 rocnej zaruky mi pri cca 1800-2000otackach zacal som pocitovat take kovove drncanie v prednej casti auta.isiel som do skodovky a tam mi povedali,ze je to fabricka vada tychto motorov.je took?alebo ma niekto este tento problem?pripadne co mi odporucujete?dik

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: skoda octavia 1,6 tdi (15. august 2012, 13:00)

no co konkretne so sposobuje neviem, ale ak uznali ze je to fabricka chyba, preco ju neopravili? hlavne ak je auto v zaruke?

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#3. RE: skoda octavia 1,6 tdi (16. august 2012, 06:54)

no ,ze vraj to drnci nasavacie potrubie a neda sa s tym nic robit.niekedy je to fakt dost hlucne,je to pocutelne.

0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#4. RE: skoda octavia 1,6 tdi (27. august 2012, 13:17)

Klasika, škodovky...

0 0
Nahlásiť

Animak2
23 prispevkov Bratislava - Nové Mesto
#5. RE: skoda octavia 1,6 tdi (1. september 2012, 18:28)

Ta nemozu s tym odbit... napis do porsche inter auto... nenechaj to tak a ries to pokial to mas v zaruke! fakt, ak im budes vyhrazat ze budes pisat maily, tak povolia a ak pride do centrali mail otom, aky zly zakaznicky servis ponukaju, tak ta vybavia expresne... Plno ludi z fora to uz spravilo a zakazdym sa vyplatilo, kedze je to v zaruke... nemci si na kvalitu potrpia! Tiez sa obrat na forum: http://forum.skodahome.cz - tu ti uz ludia blizsie poradia.

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Škoda / skoda octavia 1,6 tdi