skoda octavia 1,6 tdi
Aktuálne témy| 2 prispevkov |
#1.
skoda octavia 1,6 tdi
(15. august 2012, 07:10)
zdravim,chcel by som radu ,ze co mam robit.kupoval som novu octaviu 1,6 tdi a tesne pred skoncenim 2 rocnej zaruky mi pri cca 1800-2000otackach zacal som pocitovat take kovove drncanie v prednej casti auta.isiel som do skodovky a tam mi povedali,ze je to fabricka vada tychto motorov.je took?alebo ma niekto este tento problem?pripadne co mi odporucujete?dik |
|
|
#2. RE:
skoda octavia 1,6 tdi
(15. august 2012, 13:00)
no co konkretne so sposobuje neviem, ale ak uznali ze je to fabricka chyba, preco ju neopravili? hlavne ak je auto v zaruke? Life is too short to remove USB safely |
| 2 prispevkov |
#3. RE:
skoda octavia 1,6 tdi
(16. august 2012, 06:54)
no ,ze vraj to drnci nasavacie potrubie a neda sa s tym nic robit.niekedy je to fakt dost hlucne,je to pocutelne. |
| 2 prispevkov |
#4. RE:
skoda octavia 1,6 tdi
(27. august 2012, 13:17)
Klasika, škodovky... |
| Animak2 23 prispevkov Bratislava - Nové Mesto |
#5. RE:
skoda octavia 1,6 tdi
(1. september 2012, 18:28)
Ta nemozu s tym odbit... napis do porsche inter auto... nenechaj to tak a ries to pokial to mas v zaruke! fakt, ak im budes vyhrazat ze budes pisat maily, tak povolia a ak pride do centrali mail otom, aky zly zakaznicky servis ponukaju, tak ta vybavia expresne... Plno ludi z fora to uz spravilo a zakazdym sa vyplatilo, kedze je to v zaruke... nemci si na kvalitu potrpia! Tiez sa obrat na forum: http://forum.skodahome.cz - tu ti uz ludia blizsie poradia. |