vymena startera na fabii
Aktuálne témy| 15 prispevkov |
#1.
vymena startera na fabii
(7. august 2012, 20:32)
potrebujem vymenit starter na auto ked som si siel dnes obiednat new v mototechne mi povedali ze potrebuje vediet ake tam je cislo bo nasiel asi 7 verzii... kde ho asi tak najpresnejsie najdem ? bez toho aby som ho musel vyberat von ? |
| 12 prispevkov |
#2. RE:
vymena startera na fabii
(8. august 2012, 12:16)
Kazdy lepsi predajca ND ma uz dnes prislusny softver na identifikaciu pozadovaneho ND podla VIN CODE ,t.j. jednoznacneho cislo kazdeho automobilu,niekedy to skuseny predajca vie aj vydedukovat z kodu motora auta,aj ked vyrobca do daneho typu montoval rozne typy starterov od roznych vyrobcov,len je ozaj potrebne menit cely starter? zvycajne je porucha v niektorych jeho castiach ako su loziska,pastorok,uhliky,komutator,vymena,resp oprava je podstatne lacnejsia ,ako vymena kompletneho startera en bloc, zvycajne aj vymena za tzv. X kovy diel,,diel po repasovani,,je o dost lacnejsia varianta,ako kupa noveho.. |
|
|
#3. RE:
vymena startera na fabii
(8. august 2012, 12:41)
presne tak, ak si to chces urobit vo vlastnej rezii tak podobny softvér najdes aj na webe Life is too short to remove USB safely |
| 15 prispevkov |
#4. RE:
vymena startera na fabii
(8. august 2012, 20:02)
no asi radsej behnem zajtra sa spytat na repas do original skodovackeho servisu pravdepodobne zle vracia pastorok a dakedy pri dlhsom podrzani klucika zaskripoce ked sa asi vracia naspat... sice mal by som pokoj keby tam bol new a nebol by problem aby som si ho vymenil aj sam ale na zrepasovanie sa uz necitim :) a ked si zase vezmem ze cisto new idu nad 200e tak asi bude lepsi repas :) |
| 15 prispevkov |
#5. RE:
vymena startera na fabii
(8. august 2012, 21:45)
No a zase ked si vezmem hodinovu taxu v servise plus nahradne dieli neviem ci vazne nebude leosie obiednat si new a mat pokoj a vymenim si ho aj sam |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#6. RE:
vymena startera na fabii
(8. august 2012, 22:16)
Ak si auto planujes nechat este dlhsie, ja by som siel do noveho. Dam 200 E, vymenim sam a vybavene. Viem ze je klud. Podla VIN cisla ti musia objednat spravny kus. Pripadne vyhodit to co tam je, doniest do predajne, objednat a nahodit novy. Budes chvilu bez auta ale tak bude istota. Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
|
|
#7. RE:
vymena startera na fabii
(9. august 2012, 10:00)
nove je nove, ale ak chces usetrit tak si najdi kodove oznacenie startera, pripadne myslim ze podla kodu motora by to mohlo sediet, skus pozriet http://nahradne-diely.autobazar.sk/ a urcite najdes starter a vymenis sam. Life is too short to remove USB safely |
| 15 prispevkov |
#8. RE:
vymena startera na fabii
(11. august 2012, 11:27)
pouzite nechcem uz ked mam kupit tak new a mam pokoj :) |