vymena prepinaca na tahovacich okien

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 19:03

Autor
Správa

15 prispevkov
#1. vymena prepinaca na tahovacich okien (3. august 2012, 06:20)

Da sa vymenit prepinac na stahovanie okien aj bez toho aby som musel rozoberat tapacir na dverach?

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: vymena prepinaca na tahovacich okien (7. august 2012, 08:14)

vo väčšine áut áno, prepínač býva zacvaknutý, jemne ho môžeš vybrať a vymeniť, ale záleží od modelu, ja čo som videl tak väčšina ide vybrať aj bez nutnosti zhadzovania tapacíru

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

15 prispevkov
#3. RE: vymena prepinaca na tahovacich okien (7. august 2012, 20:26)

predne prave dvere.. skoda fabia nechce sa mi to cele rozoberat :)

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #4. RE: vymena prepinaca na tahovacich okien (9. august 2012, 12:47)

urcite by sa to da vybrat aj bez zhodenia tapaciru, na taketo domace opravy si odporucam zadovazit Servisny manual aby si neurobil chybu, pri zhadzovani si daj pozor aby si nepovylamoval tie plastove zubky, lebo potom to tam uz nenahodis, musis vediet ako to zhadzovat aby si to neposkodil

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#5. RE: vymena prepinaca na tahovacich okien (9. august 2012, 19:09)

ja to robim tak ze si objednam novy kus alebo pozriem na nete obrazky, pozriem sa ako su tam vymyslene tie packy a uchytenie podla obrazku a potom to idem vybrat

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Všeobecná diskusia / vymena prepinaca na tahovacich okien