Poškodené autosklo
Aktuálne témy| robnino 14 prispevkov Bratislava III - Nové Mesto |
#881.
Poškodené autosklo
(3. september 2020, 19:42)
Erwo ja najradsej bud telefonicky toto vybavujem alebo osobne, lebo ked nieco je cez net neviem kedy sa kto k tomu dostane a takto dostanem hned spatnu vazbu a viem vlastne na com som kedy mozem co cakat, kedy sa mam kam dostavit, mne je to tak lepsie. |
| jeggo 27 prispevkov Nováky |
#882. RE:
Poškodené autosklo
(4. september 2020, 19:50)
erwo na webe maju taku tu moznost, ze co to bude stat, uz raz som tu o tom pisal, tam si vypises, co treba aky mas problem, ci oprava, ci vymena a podobne a tam zadas si aj termin, ze kedy by ti to vyhovovalo a ty to odosles a nasledne ti bude volat od nich clovek s ktorym si dohodnes ten termin, ci vtedy sa da im, ci aj tebe, ci sa nieco nezmenilo a na ktoru pobocku a vsetky tieto veci, ale prostrednictvom tohto sa ty dozvies pribliznu cenu ;) |
| Luvio 90 prispevkov Trenčín |
#883. RE:
Poškodené autosklo
(6. september 2020, 19:09)
JEGGO najlepšie je skontaktovať sa nejako s autosklom alebo so servisom a ísť tam až keď máš termín, neísť tam len tak na blind. |
| majlov 24 prispevkov Bratislava IV - Devín |
#884. RE:
Poškodené autosklo
(6. september 2020, 21:06)
robnino, ale niektori komunikuju aj cez net v pohode, ze nemusis dlho cakat na odozvu ;) |
| 53 prispevkov Dudince |
#885. RE:
Poškodené autosklo
(7. september 2020, 08:52)
Majlov to je vsetko o tom na koho narazis kde sa pojdes opytat, moja osobna skusenost so servismi je napriklad taka, ze ti skor reaguju na telefon ale najlepsie na osobny kontakt, ze si ta zapamataju ked nieco chces, preto ked nieco v servise tak to riesim osobne, som si tak istejsi |
| Paziciak 48 prispevkov Trenčín |
#886. RE:
Poškodené autosklo
(7. september 2020, 13:22)
servis to je kapitola o inom si myslim, ale ked priamo ides do autoskla, tak ti pohotovo reaguju vsade, aspon ja mam taku skusenost, ze som nemal problem, nemusel som ani dlho na nic cakat |
pepeto18
18 prispevkov
Lukáčovce
|
#887. RE:
Poškodené autosklo
(7. september 2020, 17:39)
ja som telefonoval a objednal som sa na presny termin na vymenu skla. mal som pavucinu pomaly v strede skla a s tym som nemal odvahu ist len tak niekam a nahodou by ma otocili tak neviem co by som robil |
| lukojano 38 prispevkov Žabokreky |
#888. RE:
Poškodené autosklo
(7. september 2020, 22:04)
musel si menit cele sklo? |
| 44 prispevkov Horné Obdokovce |
#889. RE:
Poškodené autosklo
(8. september 2020, 13:16)
mankolo ceny su rozne, ale najma ked clovek chce vediet co to bude vychadzat a nechce aby to bolo prekvapenim tak sa treba na to vopred opytat predsa len v servise aj v autoskle musia ti vediet dopredu povedat, ze asi priblizne co to bude stat |
| 19 prispevkov Gabčíkovo |
#890. RE:
Poškodené autosklo
(8. september 2020, 18:24)
Lukojano tak napísal to tak, že objednal presný termín výmeny, tak najskôr, že musel meniť, pri pavučine s opravou ani rátať nemusíš, to nejde k sebe.
|
pepeto18
18 prispevkov
Lukáčovce
|
#891. RE:
Poškodené autosklo
(8. september 2020, 21:56)
musel musel. sklo sa opravuje pokial viem tak do velkosti cca dvojeurovej mince a teda ta moja pavucina bola asi 20krat taka velka, takze to by neopravil asi nik a ja by som to ani nechcel riskovat |
| mrkvak985 24 prispevkov Nitrianske Pravno |
#892. RE:
Poškodené autosklo
(9. september 2020, 12:27)
preco prave do takej velkosti sa opravuje to ma akoze nejake opodstatnenie?? |
bingo_171
34 prispevkov
Detva
|
#893. RE:
Poškodené autosklo
(9. september 2020, 21:16)
lebo väčšie vraj už môžu oslabiť viac to sklo, takže tam je istejšie to vymeniť, tá oprava môže do skla zasiahnuť a nebude to dobré, najmä neiekdy sa neoplatí ani v zornom poli vodiča sklo opravovať, pretože môže sa stať, že aj po oprave tam niečo ostane a bude to následne vodiča rozptyľovať |
| pistas 15 prispevkov Senec |
#894. RE:
Poškodené autosklo
(10. september 2020, 13:10)
bingo potom načo sa sklo opravuje keď tam má niečo ostať? nejaký ten fľak po oprave? |
| kriscko 13 prispevkov Blatné |
#895. RE:
Poškodené autosklo
(10. september 2020, 20:55)
na skle ostane nejaký ten fľak až keď po dlhšej dobe ho dáš opraviť, že sa ti dostane do toho už aj prach a rôzne nečistoty, ale keby si šiel hneď po tom ako to vznikne, tak sa to dá opraviť tak aby tam nič neostalo, ja som mesiac dozadu dával opravovať na manželkinom aute a nie je tam nič sklo proste vyzerá jak nové |
Dalo13
9 prispevkov
Trenčín
|
#896. RE:
Poškodené autosklo
(13. september 2020, 13:55)
raz som vam tu pisal ohladne havarijneho poistenia, ze ako je to, ako je to vhodne mat, na jednom aute som havarijnu nechal skrz to, ze je to nove auto a proste nemam odvahu riskovat nemat ho, ale pri druhom som toto vyriesil tak, ze som si dal poistit aspon celne sklo, sice videl som aj ja teraz clanok nedavno o tom, ze pzp bude preplacat vymeny a vsetko okolo toho, ze to budu potvrdene najvyssim sudom, ale tak mam obavu, ze prax moze byt uplne ina, tak istota je istota |
norkaso
40 prispevkov
Zlaté Moravce
|
#897. RE:
Poškodené autosklo
(13. september 2020, 19:48)
dal si poistenie či k pzp si to pripoistil? |
| 27 prispevkov Žarnovica |
#898. RE:
Poškodené autosklo
(14. september 2020, 11:28)
zalezi kde su ake podmienky, co vychadza lepsie, co sa tyka aj ceny aj podmienok a na zaklade toho je dobre sa zariadit :) |
| schmitz211 19 prispevkov Nitra |
#899. RE:
Poškodené autosklo
(14. september 2020, 13:31)
ako dlho trvá výmena skla? je možné, že ráno zanesiem a poobede si ho môžem ísť vziať, či deň tam to auto proste ostane? nemám skúsenosť preto by som chcel vedieť, čo ma bude čakať aj keď tak nejako dúfam, že sa to bude dať opraviť, aj keď je to no trochu väčšie |
| richie_121 11 prispevkov Ilava |
#900. RE:
Poškodené autosklo
(14. september 2020, 17:59)
norkaso neviem kde mas pzp a jak ju mas postavenu, ale ja ked som si to pozeral, porovnaval, tak mi lepsie vyslo poistenie v autoskle, tam mi aj cenovo to vyhovovalo aj podmienky boli lepsie |