Ford Fusion
Aktuálne témy| 1 prispevkov |
#1.
Ford Fusion
(8. máj 2012, 19:23)
agregát ford a peugotacky ako zistim ktorý je lepsi ??
|
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#2. RE:
Ford Fusion
(8. máj 2012, 21:35)
Poznam Ford Fusion 1.4 benzin.
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| weldo 2 prispevkov Bratislava |
#3. RE:
Ford Fusion
(9. máj 2012, 05:50)
U Forda si daj pozor na diesel. Pokiaľ nepoznáš servisnú históriu toho auta, tak to môže byť dosť lotéria. Hlavne tie s peugeoťáckymi motormi sú veľmi háklivé na kvalitu nafty a poctivý servis. Ak sa im to nedá, tak taká výmena trysiek, alebo turba vedia pekne nabúrať rozpočet. Ďalej do niektorých dieselov s peugeoťáckimi motormi sa montujú aj filtre pevných častíc, čo je tiež vec, ktorá vie pekne potrápiť a nestojí málo peňazí. Pri jazdenke je rozumnejšia voľba benzín. Ford má spoľahlivé benzínové motory s vcelku slušnou spotrebou. 1,4 je fajn, ale 1,6 je lepšia voľba, má podobnú spotrebu ako 1,4, ale vyšší výkon. |
| vladimir.grnac 1 prispevkov DACOV LOM |
#4. RE:
Ford Fusion
(17. máj 2012, 15:49)
Zdravim.Tiez som rok jazdil cistonovym Fusionom 1,4i 59kw, uprimne neoslnilo ma.Bolo treba vytacat ho, ked som chcel vykon, spotreba 6,3-7,2l podla jazdy a terenu. Uz ako novy parkrat po nastartovani studeneho padli otacky skoro na nulu a bud zhasol alebo zadrkotal a vyskocil na 1200otacok. Najazdil som na nom 12000km. Bracho teraz kupil 1,25ku 55kW a zoparkrat ma viezol a mal som celkom dobry pocit z vykonu.Myslel som, ze jeto maly obsah na take auto.Sused kupil novy 1,4tdci a nema ziaden problem. |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#5. RE:
Ford Fusion
(17. máj 2012, 16:34)
tak 12 000 km je malo na novy motor ... ten si este len sada ... treba mu nechat viac km, potom sa zoptimalizuje Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| PinaFantocci 1 prispevkov Žilina |
#6. RE:
Ford Fusion
(3. január 2013, 11:24)
No ja mam 1,4 Benzin Ford Fusion , v apríli 2013 , bude mat 4 roky , teraz mam na nom 180 200 km , jedine zavady ktore som na aute mala este pocas zaruky ... mi zatieklo do zadnych svetlometov , po zaruke ... teraz som menila zadne tlmice , inak vobec nic , spotrebu som mala na hranici 6 litrov benzínu, teraz tam mam LPG a som maximalne spokojná , chodi to asi na 7,5 litru plynu , takze pohoda ... ozaj ze vydarene auticko .Ale je pravda ze vsetky prehliadky som mala iba vo forde v Uherskom hradisti a tam si davaju na servisu zalezat , no a co som bol prekvapena , ked sa po 160000 km menia rozvody , tak boli v Cechach v original servise o 350 eur lacnejssi ako na Slovensku ... |