SKODA FABIA
Aktuálne témy
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#1.
SKODA FABIA
(17. marec 2012, 19:57)
PORADTE MI PROSIM MAM NAMONTOVANE LPG V FABII SLAPE BEZ PROBLEMOU ALE KED IDEM NA EMISNU KONTROLU TAK MAM VYSOKE HODNOTY -EMISIE ALE LEN NA BENZINE NA PLYNE MAM TAKMER NULOVE DAKUJEM ZA KAZDU RADU |
|
|
#2. RE:
SKODA FABIA
(19. marec 2012, 13:33)
no tu moze byt pricin viacero, ako prve vycisti skrtiacu klapku, natankuj kvalitnejsi benzin a poriadne vytoc auto, ponahanaj ho. Znie to blaznivo ale pomaha to Life is too short to remove USB safely |
| 1TRAGEDY 10 prispevkov Žilina |
#3. RE:
SKODA FABIA
(19. marec 2012, 16:30)
Pridaj adjektivum do nadrze.a urccite skontroluj lambda sondu....... to co ti tuna odbornik nadomnou radi to prve tak to je len fantazmagoria ..ten isty problem som mal ..... dik |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#4. RE:
SKODA FABIA
(20. marec 2012, 07:14)
adjektivum som uz dal aj som natankoval na omw drahši benzin tak uvidim co mi to teraz uroby škrtiacia klapka by mala byt v poriadku lebo na diagnostike ju vyhodnotiloo kladne |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#5. RE:
SKODA FABIA
(20. marec 2012, 07:16)
1TRAGEDY a čim si ty ten problem odstranil??? |
|
|
#6. RE:
SKODA FABIA
(20. marec 2012, 09:17)
nemyslim si ze je to fantazmagoria, pomaha to, dokonca sa tym uz niektore problemy odstranili, vycisti ti to palivovy system, ale ak je samozrejme problem niekde inde tak to nepomoze, a ten moze byt kdekolvek, hovorim len prvotne najjednoduchsie riesenie Life is too short to remove USB safely |
| Dominsk 4 prispevkov Medzilaborce |
#7. RE:
SKODA FABIA
(20. marec 2012, 16:52)
Ako píše Matej - len ja ak je lambda v poriadku (lebo LPG som mal v garáži) na EK mi poradili že cca mesiac pred EK treba pojazdiť na benzíne a tým celý vstrekovací systém prevetrá - inak do bodky súhlasím s Maťom. |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#8. RE:
SKODA FABIA
(21. marec 2012, 08:23)
jazdim cisto na benzine uz mam asi najazdene 400 km a dufam ze sa mi to podary prejst na ek |
buco76
42 prispevkov
Prievidza
|
#9. RE:
SKODA FABIA
(24. marec 2012, 10:01)
a ako máš to LPG nastavené? kedy ti to prepne na LPG z benzínu? ja som nabehal na LPG 75 000 km a nemám s benzínom najmenší problém..ale mám to nastanené tak,že na LPG mi to prepne,až keď má voda v systéme 25-30°C..čiže auto si pobehá aj na benzín a hlavne v zime..tak sa vstrekovače udržujú ako tak čisté... |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#10. RE:
SKODA FABIA
(30. marec 2012, 18:27)
prejdem niekolko stovak metrov a prepnem potom na benzin |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#11. RE:
SKODA FABIA
(30. marec 2012, 18:27)
na LPG nie benzin)) |
| 2 prispevkov |
#12. RE:
SKODA FABIA
(1. apríl 2012, 18:35)
Plyn ma vzdy cistejsie spalovanie ako benzin,preto su mensie hodnoty pri plyne normalne.
|
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#13. RE:
SKODA FABIA
(2. apríl 2012, 15:09)
EK som nepresiel pre vysoke hodnoty CO na benzine sviečky mam tam spravne sonda a katalyzator menene pred rokom mam tam bohatu zmesa sonda to nedokaže stiahnut((( CO ma byt max 0,3 a ja mam do 1,2 automechanici maju hlavu v smutku ked sa dozvedia že mam LPG inak na plyne jazdi fajn benzin použivam iba na štart a troška že sa zahreje motor |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#14. RE:
SKODA FABIA
(2. apríl 2012, 15:11)
Ešte mi radili pozriet benzinove vstreky vymenit že aj tie ak su pridrete tak možu to sposobovat ale to nemam ani paru kolko to stoji a ako zistia že je pridrety |
buco76
42 prispevkov
Prievidza
|
#15. RE:
SKODA FABIA
(10. apríl 2012, 12:00)
vstreky benzínové bývajú po čase zapchaté bielym povlakom,presne pri takom používaní ako opisuješ...pár metrov na benzín a prepnem..potom sa len stále viac a viac zanášajú...preto je dobré mať prepínanie až po dosiahnutí určitej teploty...tak sa vstrekovače udržia čistejšie..ale existujú aditíva na prečistenie,rovnako aj roztoky...chlapci od LPG by ti mali vedieť poradiť.. |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#16. RE:
SKODA FABIA
(4. máj 2012, 10:52)
na lpg tvrdia že ak mi neide benzin tak oni s tym nič nemaju že oni iba plynovy system ovplyvnuju a už mi nevedia poradit ani v servisoch odporučaju ma aby som išiel do škodovackeho autorizovaneho a nech mi tam prepalia program jeden znami mal problem s oktavkou diesel a tomu dali ju do poriadku až v mladej boleslavy a potom ju predal lebo ho to stalo hodne penez od vtedy sa škodovkam vyhyba a je to znami autičkar na okoli |
| robec_ic 1666 prispevkov Žilina-Bytčica |
#17. RE:
SKODA FABIA
(4. máj 2012, 11:34)
Tak stale plati ze cim komplikovanejsie auto tym viac problemov ked sa nieco zacne kazit ...
Alfa Romeo ... cuore sportivo ... |
| 9 prispevkov |
#18. RE:
SKODA FABIA
(4. máj 2012, 15:45)
je aditivum ktrore sa pouziva do benzinu pre auta s LPG . Petrol system cleaner LPG. PRO TEC.sk |
nerep
34 prispevkov
Spišský Hrhov
|
#19. RE:
SKODA FABIA
(4. máj 2012, 18:37)
už som vyjazdil 3 nadrže s aditivami a nič nepomaha( |
| 9 prispevkov |
#20. RE:
SKODA FABIA
(4. máj 2012, 20:31)
ten pripravok čo som pisal je čistiš palivoveho sistemu pre LPG. čo si použil TY. |
a ak nie tak v servise skusit namerat ake hodnoty dava lambda, ci nerobi privela bohatu zmes, ci dobre spaluje.. pricin moze byt viac, toto su najcastejsie