SKODA FABIA

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 5. november 2025, 05:26

Strana 1 z 2:
  • 1
  • 2
Autor
Správa
nerep 34 prispevkov Spišský Hrhov #1. SKODA FABIA (17. marec 2012, 19:57)

PORADTE MI PROSIM MAM NAMONTOVANE LPG V FABII SLAPE BEZ PROBLEMOU ALE KED IDEM NA EMISNU KONTROLU TAK MAM VYSOKE HODNOTY -EMISIE ALE LEN NA BENZINE NA PLYNE MAM TAKMER NULOVE DAKUJEM ZA KAZDU RADU

0 2
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #2. RE: SKODA FABIA (19. marec 2012, 13:33)

no tu moze byt pricin viacero, ako prve vycisti skrtiacu klapku, natankuj kvalitnejsi benzin a poriadne vytoc auto, ponahanaj ho. Znie to blaznivo ale pomaha to Fajn a ak nie tak v servise skusit namerat ake hodnoty dava lambda, ci nerobi privela bohatu zmes, ci dobre spaluje.. pricin moze byt viac, toto su najcastejsie

Life is too short to remove USB safely
2 0
Nahlásiť

1TRAGEDY
10 prispevkov Žilina
#3. RE: SKODA FABIA (19. marec 2012, 16:30)

Pridaj adjektivum do nadrze.a urccite skontroluj lambda sondu....... to co ti tuna odbornik nadomnou radi to prve tak to je len fantazmagoria ..ten isty problem som mal ..... dik

0 1
Nahlásiť
nerep 34 prispevkov Spišský Hrhov #4. RE: SKODA FABIA (20. marec 2012, 07:14)

adjektivum som uz dal aj som natankoval na omw drahši benzin tak uvidim co mi to teraz uroby škrtiacia klapka by mala byt v poriadku lebo na diagnostike ju vyhodnotiloo kladne

0 0
Nahlásiť
nerep 34 prispevkov Spišský Hrhov #5. RE: SKODA FABIA (20. marec 2012, 07:16)

1TRAGEDY a čim si ty ten problem odstranil???

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 696 prispevkov Žilina inzerátov #6. RE: SKODA FABIA (20. marec 2012, 09:17)

nemyslim si ze je to fantazmagoria, pomaha to, dokonca sa tym uz niektore problemy odstranili, vycisti ti to palivovy system, ale ak je samozrejme problem niekde inde tak to nepomoze, a ten moze byt kdekolvek, hovorim len prvotne najjednoduchsie riesenie

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

Dominsk
4 prispevkov Medzilaborce
#7. RE: SKODA FABIA (20. marec 2012, 16:52)

Ako píše Matej - len ja ak je lambda v poriadku (lebo LPG som mal v garáži) na EK mi poradili že cca mesiac pred EK treba pojazdiť na benzíne a tým celý vstrekovací systém prevetrá - inak do bodky súhlasím s Maťom.

0 0
Nahlásiť
nerep 34 prispevkov Spišský Hrhov #8. RE: SKODA FABIA (21. marec 2012, 08:23)

jazdim cisto na benzine uz mam asi najazdene 400 km a dufam ze sa mi to podary prejst na ek

0 0
Nahlásiť
buco76 42 prispevkov Prievidza #9. RE: SKODA FABIA (24. marec 2012, 10:01)

a ako máš to LPG nastavené? kedy ti to prepne na LPG z benzínu? ja som nabehal na LPG 75 000 km a nemám s benzínom najmenší problém..ale mám to nastanené tak,že na LPG mi to prepne,až keď má voda v systéme 25-30°C..čiže auto si pobehá aj na benzín a hlavne v zime..tak sa vstrekovače udržujú ako tak čisté...

0 0
Nahlásiť
nerep 34 prispevkov Spišský Hrhov #10. RE: SKODA FABIA (30. marec 2012, 18:27)

prejdem niekolko stovak metrov a prepnem potom na benzin

0 0
Nahlásiť
nerep 34 prispevkov Spišský Hrhov #11. RE: SKODA FABIA (30. marec 2012, 18:27)

na LPG nie benzin))

0 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#12. RE: SKODA FABIA (1. apríl 2012, 18:35)

Plyn ma vzdy cistejsie spalovanie ako benzin,preto su mensie hodnoty pri plyne normalne.
Horsie je,ze na benzine asi nesplnas hranicu,co najskor znamena zle spalovanie benzinu,ktore je zapricinene mozno prave montazou LPG.
Odhadujem to na odideny katalizator,pripadne lepsi-lacnejsi pripad Lambda sonda
Ak mas sekvencne LPG a nieco nieje v poriedku tak mohli odist prave tieto veci.
Dalej by som urcite pozrel aj sviecky aku maju farbu opalenia a ci su tam spravne.
LPG totiz vyzaduje ine sviecky co sa moze zas prejavit na horsom spalovani pri prepnuti na benzin.
Vedu by som z toho nerobil,pokial si EK presiel.

0 0
Nahlásiť
nerep 34 prispevkov Spišský Hrhov #13. RE: SKODA FABIA (2. apríl 2012, 15:09)

EK som nepresiel pre vysoke hodnoty CO na benzine sviečky mam tam spravne sonda a katalyzator menene pred rokom mam tam bohatu zmesa sonda to nedokaže stiahnut((( CO ma byt max 0,3 a ja mam do 1,2 automechanici maju hlavu v smutku ked sa dozvedia že mam LPG inak na plyne jazdi fajn benzin použivam iba na štart a troška že sa zahreje motor

0 0
Nahlásiť
nerep 34 prispevkov Spišský Hrhov #14. RE: SKODA FABIA (2. apríl 2012, 15:11)

Ešte mi radili pozriet benzinove vstreky vymenit že aj tie ak su pridrete tak možu to sposobovat ale to nemam ani paru kolko to stoji a ako zistia že je pridrety

0 0
Nahlásiť
buco76 42 prispevkov Prievidza #15. RE: SKODA FABIA (10. apríl 2012, 12:00)

vstreky benzínové bývajú po čase zapchaté bielym povlakom,presne pri takom používaní ako opisuješ...pár metrov na benzín a prepnem..potom sa len stále viac a viac zanášajú...preto je dobré mať prepínanie až po dosiahnutí určitej teploty...tak sa vstrekovače udržia čistejšie..ale existujú aditíva na prečistenie,rovnako aj roztoky...chlapci od LPG by ti mali vedieť poradiť..

0 0
Nahlásiť
nerep 34 prispevkov Spišský Hrhov #16. RE: SKODA FABIA (4. máj 2012, 10:52)

na lpg tvrdia že ak mi neide benzin tak oni s tym nič nemaju že oni iba plynovy system ovplyvnuju a už mi nevedia poradit ani v servisoch odporučaju ma aby som išiel do škodovackeho autorizovaneho a nech mi tam prepalia program jeden znami mal problem s oktavkou diesel a tomu dali ju do poriadku až v mladej boleslavy a potom ju predal lebo ho to stalo hodne penez od vtedy sa škodovkam vyhyba a je to znami autičkar na okoli

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#17. RE: SKODA FABIA (4. máj 2012, 11:34)

Tak stale plati ze cim komplikovanejsie auto tym viac problemov ked sa nieco zacne kazit ...

Skusal si tie aditiva do benzinu na precistenie palivoveho systemu? Skus dat plnu benzinu s aditivami a jazdi iba na benzine ak sa da, nech sa to rozhybe trocha ...

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
1 0
Nahlásiť

9 prispevkov
#18. RE: SKODA FABIA (4. máj 2012, 15:45)

je aditivum ktrore sa pouziva do benzinu pre auta s LPG . Petrol system cleaner LPG. PRO TEC.sk

0 0
Nahlásiť
nerep 34 prispevkov Spišský Hrhov #19. RE: SKODA FABIA (4. máj 2012, 18:37)

už som vyjazdil 3 nadrže s aditivami a nič nepomaha(

0 0
Nahlásiť

9 prispevkov
#20. RE: SKODA FABIA (4. máj 2012, 20:31)

ten pripravok čo som pisal je čistiš palivoveho sistemu pre LPG. čo si použil TY.

0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
    Strana 1 z 2:
  • 1
  • 2
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Škoda / SKODA FABIA