kupa VW golf Variant

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 19. marec 2024, 11:16

Autor
Správa

1 prispevkov
#1. kupa VW golf Variant (23. júl 2016, 11:20)

Čaute,

bol som nedávno kuknúť jeden inzerát na golfíka 1.9TDI 66kw r.v. 2000. Našiel som tam pár chýb a chcem sa opýtať koľko by približne stála oprava. Treba vymeniť denné svietenie, páčku na nastavenie spätných zrkadiel, manžetu na prednej náprave. Ešte trošku vŕzgajú piate dvere, ak sa ide po nerovnostiach. Plus ak zapnem výstražné svetlá, rozsvieti sa na prístrojovej doske len jeden indikátor smerovky. Po buchnutí do dosky :) to funguje už všetko v pohode-pravdepodobne studený spoj. Zaujíma ma či z toho nemôže nastať nejaký väčší problém kde by som musel vymeniť celú prístrojovku. Ostatné všetko funguje v pohode.

Majiteľ hovoril, že tam dal nové turbo, baterku, filtre, celú prednú nápravu. Po motorickej stránke sa mi zdá auto v poriadku.

Ďakujem :)

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1666 prispevkov Žilina-Bytčica
#2. RE: kupa VW golf Variant (26. júl 2016, 22:55)

Cauko, ako pises tieto problemy podla mojho odhadu by to nemalo byt nic vazne a necakane pri takom rocniku. Hlavne pri kombikoch si skontroluj zadne tlice a napravu vzadu, u kombikoch totiz vseobecne vznika problem ze ako sa naklada do zadu do velkeho kufra viac nakladu vie trpiet naprava


Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Osobné a úžitkové autá / Volkswagen / kupa VW golf Variant