KUPA AUTA v AAA

Aktuálne témy
Moje fórum: Dnes je 19. apríl 2024, 09:44

Autor
Správa

gabe162
2 prispevkov Košice
#21. KUPA AUTA v AAA (17. september 2013, 01:02)

Prst 70- To čo tu píšeš!!!!!!!!!!!! Nové Auto stojí 11000 a ty si myslíš že ti v Bazare da niekto za tvoje 10000???!!!! Ak by ti aj dali za koľko ho maju potom predať oni???? Jasne že na tom chcu zarobiť !!!!! Všetci chodime do roboty koli peniazom alebo nie??? Ty svoju prácu robíš za rohliky alebo ...


Jakab
1 0
Nahlásiť

eletreitelt27
1 prispevkov Kráľovský Chlmec
#22. RE: KUPA AUTA v AAA (17. september 2013, 18:32)

ja som tam kupoval pred 4rokmi seat toledo a odajzdil som na aute 60tisic km a bez poruchy.ich pristup bol seriozny dalo sa aj jednat.ja som snimi spokojy.

0 0
Nahlásiť

prst70
304 prispevkov Malacky
#23. RE: KUPA AUTA v AAA (18. september 2013, 18:12)

Ja som si bol vedomý toho, že 10000 nedostanem. Preto som mal v inzeráte "cena dohodou". Mal som predstavu ,že stratím ale 2000 a bude to OK. Ale preto že ja chodím do práce tiež za peniaze tak 4000 sa mi zdalo dosť. Za to by asi bolo veľa rožkov.

1 0
Nahlásiť
karcha 1 prispevkov Trnava #24. RE: KUPA AUTA v AAA (10. november 2013, 10:30)

Aj ja s k vam pripojim.Mam uplne cerstvu skusenost zo vcera.Volalimi z AAA ze maju zaujem o moje auticko cena mi bola povedana 1500 na predaj a na protiucet 1800.Ked sme prisli do BA asi po hodine si nas vysimol prvy chalan na vykupe.Na rovinu mi povedal,ze ceny ktore vam povedia do telefonu su NERALNE.Po dalsej hodine cakania na overenie papierov prisiel s tym,ze mi daju 750 max.900 eur.Ked som povedala nie tak isiel este skusat.Prosiel s tym,ze mi daju 1000 ale je tam poplatok 199 eur kvoli prpisu atd.Tak som mu hned povedala,ze nemam zaujem.Na koniec som ziaden poplatok neplatila.Na vyplatenie penazi som cakala 4,5 hodiny.Aj to som sa bola pytat manazera ci mam cakat alebo si mam ist zobrat naspet technicak.Ker ma zavolali do vnutra na podpisanie zmluvy tak mi slecna povedala,ze omne VOBEC nevedela,ze nemala moje papiere.Takze moja skusenost.Nikdy v zivote tak uz nepojdem aj keby to bol jediny bazar a jedina moznost predaja auta.Odrbavaju ludi.A hlavne na ten poplatok si davajte bacha stahovali ho ale na koniec nebol ziadny.Zavadzaju ludi.Firma AAA auto na slovensku je jedna velka banda zlodejou a podvodnikou.Drzte sa a hlavne davajte si pozor.

4 1
Nahlásiť

2 prispevkov Prešov
#25. RE: KUPA AUTA v AAA (19. december 2013, 14:50)

Zdravim , predaval som pred mes a pol Kiu v Presovskej pobocke ktora bola v 100% stave a ponukali mi za nu o 1000€ menej ako som xcel , xceli ma zlupat ale som sa nedal dokonca mi zadrzali TP na 3 dni ale potom mi ho vratili a o mesiac kupoval bracha octaviu v KE pobocke /on netusil co sa mi stalo / za 10000€ a ked prisiel domov tak zistil ze mu urkadli pocas vybavovania papierov zo zadu spodne plato, rezervu, zdvihak , kluce , hasicak , edze bracha rano cestoval do zahranicia tak uz nemal cas to riesit ..........moja skusenost s AAA auto : NIKDY VIAC !!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#26. RE: KUPA AUTA v AAA (5. apríl 2014, 23:05)

Chcel som kúpiť, aspoň na skúšku som tam išiel aj napriek tomu že som počul veľa negatívneho na nich, no potvrdili mi to iba aký sú naozaj ,na vlastnej koži. "Ojebávači" prvej triedy. Takže moja skúsenosť v malom story.

Cieľ : Bratislava - Petržalka - AAA Auto

Prišli sme tam, všetko fajn, auto sme si ešte deň predtým vyhliadli, takže sme iba prišli pre neho, skúšobná jazda fajne, motor neklepal, karoséria takisto fajn, iba pár malých opráv laku po škrabancoch čo je ešte prehliadnuteľné. Roomster benzín+LPG / sivý / najazdené 80tis / cena s DPH - 6300. Vypýtali si občiansky, čakacia doba vraveli asi 20-30 minút, kým vyplnia papiere, tak sme zatiaľ čakali, popri čakaní kamarátovi čo bol so mnou sa zapáčilo jedno auto, no bohužial bola zaparkovaná pri predaných autách s ceduľkou predané. Tak za hodinku čakania, ľudia ktorý akože mali kúpiť to auto odišli na vlastnom a jeden z predajcov zobral auto dozadu predajne , nacapil ceduľu cenovky a bol zrazu na predaj, pre istotu ešte pred to auto zaparkoval druhé aby sme ho asi nevideli, lebo sme mali záujem o neho. No čudné čo poviem. Konečne po 70 minútach, som to stopoval sa dostavil ku mne jeden predajca s papiermi že je to hotové, a začal mi vysvetľovať čo všetko a ako to bude, všimol som si že kolónka "havarované" je "áno" tak sa ho pýtam že čo to je ? Veď vraveli že to auto nebolo búrané, on mi vraví že to nič, to je kvôli tomu že bol nárazník buchnutý a je to iba "light" poškodenie a následne mi to v ich PC hneď opravil a vytlačil nanovo, akože si vravím znova čudné.VIN kód bol v poriadku, no na neobvyklom mieste. Následne nato som chcel vidieť nejaké papiere od LPG lebo vo veľkom technickom nebol nikde napísaný. Certifikát mi ukázal ale schválenie na namontovanie nemal, daľšia rana. Tak si vravím uvidíme čo bude pri podpisovaní papierov, keď som čítal konečnú zmluvu tak ma zarazilo, 7082 eur, v cene bolo nejaké poistenie na skryté vady za 550 euro a nejaké manipulačné poplatky asi za 200 euro. Vravím že nechcem to poistenie nech mi to dajú preč, dali preč a cena rovnaká 7082 ???????. To si ako robia prdel z ľudí, vysvetlenie bolo s tým že to poistenie je darček. No zasmial som sa, že aj bez toho je cena rovnaká. Akciová cena 6300 je iba na Leasing, ale nikde na internete to nespomenuli. Daľšia rana prišla keď som si začal čítať kolónku "iné" na technickom stave vozidla ktorú som predtým prehliadol lebo to bolo veľmi malým písmom. Fólie na okne nezodpovedajú tým zapísanom v STK, nie sú schválené, Váha vozidla nezodpovedá váhe v STK, neschválené. Dátum výroby 2007. V Technickom bolo 2009. Tak som sa zobral a bez slova som odišiel lebo som sa fakt nasral, buzeranti takto klamú ľudí Ešte cestou domov mi trikrát volal nejaký Ćeský vagabund odtiaľ Na tretí krát som dvihol.."Dobrej den, tady xy manager 3auto..ja: ďakujem nemám záujem..on: ale dyt sem ani nerekl co vam nabizim..ja: viem o čo sa jedná a zložil som. Takže radím !!VYHÝBAŤ SA AAA AUTO!! na 100km pri kúpe auta.

4 0
Nahlásiť

368 prispevkov Spišská Nová Ves
#27. RE: KUPA AUTA v AAA (6. apríl 2014, 11:42)

Vazeni,
Ani jeden autobazar ma tak drzo a arogantne lzivo neobtazoval ako AAA, ked som si dal inzerciu na predaj octavie, teraz-v januari-som dost konkretny, myslim. Slubotechna na entu, nakoniec z toho bol iba pokus o odrb - ziskat auto lacno a predat za velke prachy. A co garantuju? Iba to, co je v ponuke bezne na Slovensku, a overenie? Nedajte sa vysmiat - chrania hlavne iba seba, svoju kumpaniu! Mat papier, ze som so zlavou kupil, resp. s bonusom predal....ha-ha-ha. Je to nieco podobne ako s nasimi poistovnami pri takych zaplavach alebo inych nehodach - vsetko je to tahanie sa za prsty formou pravnych sluciek atd....Samozrejme, chlieb sa lame na konkretnom vozidle. Ak je zhodouokolnosti v tip-top stave, tak nech to cert berie-kupit by sa mal. Len cena nebude na spodnej, ale na hornej hranici cenovych ponuk.

0 0
Nahlásiť

SAMM18
1 prispevkov Senica
#28. RE: KUPA AUTA v AAA (3. august 2014, 12:13)

v Acku som kupoval audi a 6 r.v.2010 malo servisku najazdene 85 000km za 11000eur po tyzdny jazdenia mi prasklo celne sklo oprava 800e po mesiaci jazdenia zase isiel som reklamovat celne sklo a tak zistili ze predok auta je posunuty o 2cm preto mi to praska ked jazdim auto bolo burane ked som to isiel reklamova samozrejme mi neuznali reklamacku auto som musel dat do poriadku a stalo ma to 3000e samozrejme plus 800e za dalsie nove celne sklo takze radim vam nikdy tam nic nekupujte vsetko tam maju autaa po havarii trosku porobene na heslo

0 0
Nahlásiť

exo777
132 prispevkov Banská Bystrica
#29. RE: KUPA AUTA v AAA (3. august 2014, 22:18)

Jolka prečo musí byť to auto z okolia žiliny? Nieje to kabelka že to kupuješ na pár mesiacov a ak urobíš zlý výber budeš si s ním zožierať nervy. Preto si podľa mňa daj tú námahu a ak je dáka slušná aj dalej od ZA vezmi zo sebou dákeho mechanika nech sa ti na ňu pozrie.Lebo ak vyberieš zlú prídeš o peniaze čo dáš do opráv a aj o nervy a čas. No ak sa ti páči tá v ZA v AAA tak tam chod s mechanikom poprípade nech ti ju vezme na zdvihák a poriadne pozrie. Na AAA počúvam a čítavam viac negatívnych skúseností ako pozitívnych. Viacero je na prečítanie tu http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2014050901. Dúfam že ti to pomôže sa trochu zorientovať a pripraviť sa nato.

0 0
Nahlásiť

exo777
132 prispevkov Banská Bystrica
#30. RE: KUPA AUTA v AAA (3. august 2014, 22:21)

http://liborsynek.blog.idnes.cz/c/404737/Jak-to-chodi-v-AAA.html

0 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#31. RE: KUPA AUTA v AAA (28. august 2014, 20:14)

dam ruku do ohna za to ze tie pozitivne veci o AAA vsade na forach - blogoch pisu len zamestnanci AAA auto...

7 0
Nahlásiť

Golianova.Miroslava
1 prispevkov Lučenec
#32. RE: KUPA AUTA v AAA (6. január 2015, 23:53)

Nesúhlasim Nikdy nenaleťte AAA, keď chcete niečo predať!!!!!!!!!!!!! Ja som dala inzerát na Bazoš, a o 1 min. mi prišla SMS, že majú záujem o moje auto , aby som im zavolala.Cez telefón mi pán Ebolgen z Prahy sľúbil 2600 eur, ale hneď čím skôr musím prísť do najbližšej pobočky. Keď som tam cca o 2 hodiny prišla už mi chceli dať len 1500 eur, samozrejme ma tam naťahovali, cca po 2 hodinách som z tadial odišla aj s mojím autom. Na druhý deň mi AAA volalo, že prečo sme sa nedohodli. Tak som si vymyslela, že im idem auto akože predať za cenu 1500 eur, ale že si musia prísť ku mne domov. O 3 hodinky boli 2 chlapíci u mňa, ale hneď som im oznámila, že auto je už pred 10 minútkami predané..... (akože). Odišli.... O chvíľu mi volá pani z Prahy, že prečo som jej nepovedala, že som auto predala, že čo som jej ja spôsobila... 2 zamestnanci museli odísť z pobočky ku mne... cesta... čas... A ja som jej na to povedala, že či ona vie, čo mne spôsobilo AAA včera.... A bola ticho. Ja som o čosi kľudnejšia, idem ho predať cez Bazoš, a ak ho nepredám, tak sa budem na ňom voziť, pretože je v perfektnom stave....Majte sa krásne

7 0
Nahlásiť

bodoxx
1 prispevkov Bratislava
#33. RE: KUPA AUTA v AAA (10. január 2015, 21:07)

POZOR!!!! Okradnú Vás minimálne o 25-30% z ceny, oproti Vašej súkromnej inzercií. Naši český bratia používajú skrytý psychologický nátlak tým, že Vás nechajú čakať 4 hodiny, kým oni urobia ocenenie aby Vám povedali že im je ľúto ale musia Vás "okradnúť". Nebojte sa dať si súkromný inzerát. Viac starostí, viac peňazí, menej zisku podvodníkom!!! Ten kto hovorí opak má nejakého známeho, kamaráta alebo robí v AAA. Mám nahraté hovory, môžem poskytnúť!!!

1 0
Nahlásiť

1 prispevkov
#34. RE: KUPA AUTA v AAA (1. február 2015, 12:46)

Ja som zazil nieco podobne v aaa. Chcel som kupit auto. Nastastie som si to vcas rozmyslel. Ponuky na webe realne na predajni nie su aaa ponuka auta ktore realne neexistuju. Auta su skladacky. Zoberu spetak s ineho auta, baterku z ineho, radio z ineho a taketo sroty ponukaju. Mna tiez tahali za nos dlhy cas, slubovali zlavy atd. Samozrejme vsetko klamstvo. Rezervoval som si jedno auto, malo bit na pobocke po prichode tam to auto naozaj bolo. Bola na nom aj cedula rezervovane bolo to to auto ktore som si rezervoval. Predajca mi ale tvrdil ze to nie je to auto a ze to auto je predane. Mam si vybrat ine. Volal som aj na callcentrum kde mi povedali ze to auto nie je predane a ze ho mozem kupit. Takto sa somnou hrali. Predajca tvrdil ze je predane callcentrum ze nie. Po niekolkich telefonatoch a rozhovoroch s predajcom som nasrati opustil aaa. Na druhy den som sa tam vratil, ale tento krat som sa isiel ja pohrat snimi. Vybral som si toho predajcu a isiel som akoze kupit auto, samozrejme som nemal zaujem nic kupit. Hral som sa na kupujuceho ktory si potrebuje auto pozret odskusat atd. Vyse hodiny som ho tam nicil odskusal rozne auta , nakoniec som si jedno rezervoval s tim ze vecer si preneho pridem. Samozrejme uz som neprisiel.

6 0
Nahlásiť

7 prispevkov Dubnica nad Váhom
#35. RE: KUPA AUTA v AAA (6. apríl 2015, 09:51)

Súhlasim

0 0
Nahlásiť

7 prispevkov Dubnica nad Váhom
#36. RE: KUPA AUTA v AAA (9. apríl 2015, 06:41)

ahojte pridám aj ja skúsenosť a čerstvú. Moje "dielko" má veľa znakov takže to rozdelím tak aby sa mi do okna zmestilo iba tých do 3000 znakov. a podotýkam, že moja skúsenost sa konči "iba" v momente, do kedy som nezačal pozerať a odsúhlasovať a podpisovať zmluvy. A je pravda ako píše aj ostatný ľudia - to ide príšerne dlhé čakanie je psychologický čas počas ktorého je človek unavený, hladný, otrávený a tak urobí v konečnom dôsledku veci ktoré ani nechce - ale urobí ich, lebo nevie odolať, je manipulovaný a chce to mať za sebou ... to je najhoršia chyby. .. radšej odísť domov a v kľude si to spočítať, zopakovať a uvedomiť celý ten cirkus ktorý absolvuje....
Inak ja som celkom rozumný a rozhľadený človek ktorý nedáva na negatívne rady akože iných ľudí, pokiaľ si to sám nevyskúšam na vlastnej koži ... takže idem na ten príbeh :-)) prajem pevné nervy pri čítaní ... ale oplatí sa :-)

Opíšem svoju skúsenosť s AAA auto – pobočka TN /z 30. marca 2015
Pred časom cca 2 roky dozadu /pobočka TN/ som mal tiež skúsenosť /pozitívnu/ ale to bola ohľadom iba kúpy auta od nich. Bol som veľmi milo prekvapený, že pri položení 100 eur na stôl a pri požiadavke aby mi mnou vyhliadnuté auto priviezli na pobočku, mi pán z oddelenia predaja povedal info, ktoré sa na stránke AAA o predmetnom aute nenachádzali. Zobral som si mojich sto eur s poďakovaním, že mi otvorene povedal, aké to auto má závady a chyby a podobne.

Ale nižšie opisovaná udalosť je resp. bola moja reálna skúsenosť zo skutočným cieľom – pôvodne iba predať auto – a neskôr sa z toho vykľula aj možnosť prípadne kúpiť u nich iné auto za protihodnotu prípad. moje doplatenie. Snažil som sa opísať všetko na čo som si spomenul. Keby ste mali otázky tak sa opýtajte, ak si spomeniem, tak zodpoviem. Vo všeobecnosti som tam nešiel z negatívnym pocitom /aj keď som si bol vedomý mnohých negatívnych hodnotení zákazníkov/, ale nenechal som si so sebou robiť čo chceli oni. A hlavne som dobre počúval, všímal si a pýtal som sa čo som chcel. A vyžadoval si ich ústretovosť a priamosť na oplátku ako som sa prezentoval aj ja voči nim.

0 0
Nahlásiť

7 prispevkov Dubnica nad Váhom
#37. RE: KUPA AUTA v AAA (9. apríl 2015, 06:43)

Dal som si inzerát, že predám Octavia II, dsg, combi, r.v. 2007 elegance. Cena 7299 eur. sobota volal mi pán z čiech že aaa má záujem o moje auto a že či by som mohol aj hneď v ten deň ísť na pobočku trenčín. a že tieto auta bežne vykupujú po 6800. tak som im povedal, že ďakujem, že ani nemusíme pokračovať v telefonovaní, na čo mi povedal, že ale vedia dať aj vyššiu sumu. tak som mu povedal ok, ale že dnes nemôžem prísť, ale že zajtra áno

Nedeľa
Išiel som na výkup s mojím autom octavia DSG do AAA auto pobočka Trenčín. čakal som tam asi hodinu, tak som sa išiel spýtať, že kedy budem asi na rade resp. že chcem predať auto, že som sa mal staviť. on si v pc pozrel a skontroloval či som to ja. po mojej odpovedi že hej, mi povedal, že ma ešte robotu a že asi tak za hodinu by sa mi mohol venovať. po hodine som sa vrátil, že som tu ale on zasa nemal čas, že nastali komplikácie s jedným autom, že to musí dokončiť. tak sa pýtam: ok, a koľko teda potrebujete času na to aby ste sa mi mohli venovať? pýtam sa hodinu alebo dve? on odpovedal, že tak hodinu. na čo som mu povedal, že napíšte si moje telefónne číslo a približne polhodinu predtým mi zavolajte lebo ja tu nemôžem byť stále, že mám aj inú robotu.
po dvoch hodinách mi pán z výkupu z AAA pobočka TN telefonuje, že už sa mi môže venovať. takže po štyroch hodinách od toho, ako som tam prišiel. vysvetlil som mu dosť rázne a úprimne čo si o tom myslím, že nech si nemyslí, že ja tam budem čakať 5 a viac hodín ako ostatné ovce. že takto to predsa nemôže fungovať. či si takto predstavujú seriózne jednanie. na čo uznal, že mám pravdu ale že tam bol sám a že to musel dokončiť. na čo ja som povedal, že určite si svoju robotu robí poriadne ale nech zabudne na to, že ja tam budem na neho čakať 4 hodiny aby sa mi mohol konečne venovať. a že každopádne dnes už určite neprídem a že či sa mám ja neskôr ozvať alebo či ešte vôbec majú záujem o moje auto a teda, či ma budú ešte kontaktovať. odpovedal, že oni sa ozvu. asi o pár minút neskôr mi volal ten pán z čiech, ktorý mi prvý volal a ktorý mi povedal, aby som sa stavil na pobočke.
pýtal sa ma, či som tam bol a či bolo všetko v poriadku. tak som mu zhruba povedal to isté, čo tomu pánovi z TN z oddelenia výkupu vozidiel. Pochopil ma, uznal moje rozhorčenie a že keby mi na zajtra dohodol termín na presnú hodinu, či by som prišiel vravím že je to možné. povedal, že zajtra po zistení stavu na pobočke ma bude kontaktovať.

Pondelok
Ráno mi volal pán z čiech že kedy sa môžem dnes staviť na pobočke, že zariadi aby sa mi venovali. povedal, že mám celý deň relatívne čas, že nech povie čas on.dohodli sme sa na dvanástej hodine. stavil som sa na pobočke o dvanástej - teda v presný čas ako sme sa dohodli. Asi o 12,15 prišiel za mnou pán z výkupu, že cca o polhodinu sa mi bude venovať, že musí ešte niečo dokončiť. na čo som mu povedal, že ok, prídem o trištvrte na jednu.

0 0
Nahlásiť

7 prispevkov Dubnica nad Váhom
#38. RE: KUPA AUTA v AAA (9. apríl 2015, 06:45)

prišiel som asi o tri minúty pred trištvrte na jednu a mal som telefonát. pán z čiech sa ma pýtal, že či je všetko v poriadku, či sa mi venujú a či som spokojný. povedal som, že prišiel som na pobočku vtedy kedy sme sa dohodli ale že sa mi nevenujú, že mám počkať do trištvrte na jednu. on povedal, že hneď to vybaví aby sa mi venovali. zavolá vraj na pobočku aby sa mi okamžite venovali. po asi minúte mi na okno auta klopať mladý pán, že sa mi môže venovať. na začiatku obhliadky sa ma spýtal, že či chcem iba auto predať, alebo chcem aj niečo od nich kúpiť. vravím, že ak sa pre mňa nájde auto, ktoré budem chcieť, tak prečo nie. odvolal ma zatiaľ na kolegu predajcu s ktorým sme po čase skutočne vybrali auto, ktoré na mňa urobilo dobrý dojem. Treba podotknúť, že obaja páni boli milí, ústretoví, naozaj fajn chlapi, ktorí sa správali slušne a profesionálne a vľúdne. a to myslím vážne! potom sa začal kolotoč okolo môjho auta, dôkladné pozeranie, vypytovanie, overovanie, diagnostika, skúšobná jazda, funkčnosť rôznych prvkov auta. nechali ma potom asi pol hodinu až hodinu čakať, že nech sa posadím. A ešte si odo mňa vypýtal servisnú knižku od auta a veľký TP, ktorý som mu dal. tak sedím ale po čase mi prišlo už dlho tak sa pýtam, že ako dlho to ešte bude trvať. on mi s telefónom pri uchu povedal, že to riešia. tak som čakal ďalej a po asi pol hodine ma zavolal dovnútra jednej z kancelárii kde som bol ja a traja páni z AAA. začal veľmi milo a zdvorilo, že bla bla bla a spýtal sa ma, akú sumu si predstavujem za moje auto. keď som povedal, že 7299 ako bolo v inzeráte, on mi odpovedal, že mi za auto ponúknu 5500 eur. Po tejto informácii som sa zdvihol, že dajte mi hneď môj technický preukaz, a že ja nie som žiaden somár, že nech si nemyslia, že ja im predám svoje auto vo fakt dobrom stave za takúto smiešnu sumu. Ešte som povedal, že jedinú sumu ktorú som schopný akceptovať, je suma minimálne 7000 eur. ako som tam stál, a videli, že to myslím vážne a že som nekompromisný, zavolal si ma na bok pán z oddelenia predaja, zatiaľ čo páni z výkupu sa išli asi poradiť. pán z predaja mi navrhol alternatívu, že keď by mi dali 7000 eur ako protihodnotu pre kúpu ich auta ktoré si vyberiem, že či je to pre mňa už zaujímavejšia ponuka. povedal som áno. vybrali sme auto ktoré som chcel a našli mi také. Pekný s-max automat r.v. 2010 za 10300 eur z Belgicka z Lízingu vraj vo veľmi dobrom stave, po komplet servise. zasa čakanie asi pol hodinu, po ktorej som zaklopal na dvere, že ako dlho to bude trvať. povedali že chvíľočku a budú sa mi venovať. po asi desiatich minútach si ma zavolala pani, ktorá mi zrýchlene vysvetlila aké sú podmienky financovania /zrýchlene preto, lebo jej kolegovia povedali, že sa ponáhľam, čo mi aj ona osobne spomenula/ keďže som aktívny poslucháč tak informácie som veľmi dobre pochopil. takže nakoniec súhlasili s mojou ponukou a už mi predostrela plán poskytnutia úveru v hodnote 3500 eur - teda 10500 mínus 7000 za moje auto do protihodnoty.

0 0
Nahlásiť

7 prispevkov Dubnica nad Váhom
#39. RE: KUPA AUTA v AAA (9. apríl 2015, 06:46)

dobre počítate. auto stálo 10300 ale vraj klasické administratívne poplatky sú 200 eur. vyrátala mi teda úrokovú mieru a splátku. na 60 mesiacov mala byť splátka po uplatnení zľavy 105 eur. opýtal som sa, či môžem celú sumu úveru kedykoľvek splatiť v prípade, že by som mal neskôr finančnú hotovosť. odpovedala mi, že áno ale že sa odporúča aspoň 12 mesiacov splácať a potom sa to dá ale s poplatkom 1 percento z nesplatenej výšky úveru. čo si vravím, že to sa dá lebo to by bolo 35 eur. určite by to bolo výhodnejšie ako preplatiť úver o 2500 eur !!! teda z požičaných 3500 eur by som musel po 60 splátkach zaplatiť 6000 eur !!! na moje spýtanie, či by sa to dalo splatiť celé aj skôr mi povedala, že áno ale že poplatok za predčasné splatenie úveru by bolo 1,5 percenta z 3500. čo je 52,5 eura. stále lepšie ako preplatiť 2500 eur nie? :-) potom sa ma pýtala, či mám teda záujem o to auto S-max automat ktoré som si vyhliadol. povedal som áno a že to auto sa nachádza na inej pobočke a že za vratnú zálohu 100 eur mi ho privezú do Trenčína. povedal som že nemám v hotovosti, na čo mi ona povedala, že sa to dá aj kartou cez terminál. transakciu som uskutočnil o čom mi dala potvrdenie o zaplatení. v prípade že by sa mi s-max pri obhliadke nepáčil, resp. by som odmietol kúpu tak mi peniaze vrátia. pýtal som sa, či na účet alebo v hotovosti. potvrdila mi moju druhú verziu. a tak som o štvrtej hodine - teda po štyroch hodinách odišiel z AAA bez veľkého TP - ktorý vraj uschovajú v trezore a ktorý potrebujú na to, že prídem pozrieť auto, za ktoré som zaplatil 100 eur a že je to preto, lebo dávam svoje auto do protihodnoty. Ďalej som zaplatil 100 eur a mal som v ruke info o novom aute, a info o splátkach za úver a dve varianty splácania. Plus mi ešte povedal pán predajca, že ako bonus od nich dostanem poistenie zdarma na určité poruchy a chyby ktoré by sa mi počas 24 mesiacov vyskytli na novom aute. povedal mi ešte zopár bližších informácii o aute s tým, že mi napísal na papierik aj ViN číslo nového auta, aby som si pozisťoval vo forde aké je to auto a tak ďalej. zobral som teda brožúrku, rozlúčil som sa , poďakoval a išiel s mojím autom domov.

Pondelok večer – Štvrtok
Zisťovanie okolo nového /rezervovaného/ auta, podľa vin, vo forde v BA /telefonicky/, vo forde v TN /osobne/, hľadaním info o výbave, roku výroby, iris a podobne. zisťoval som akú to má prevodovku a či je dobrá, tiež som zisťoval info u pána v MT ktorý robí všetky druhy prevodovky. V Tn vo forde mi prisľúbili, že si môžem prísť auto pozrieť prijímacím technikom a že radšej zaplatiť pár eur za kontrolu ako dať desať litrov za auto, ktoré bude chybné. /vraj majú vo forde takúto skúsenosť/ A toto aj poviem v AAA, že mám takýto úmysel a budem sledovať či mi vyhovejú. A ak nebudú súhlasiť tak samozrejme odchádzam a nie je o čom a hlavne čakal som, na telefonát od nich, že sa môžem staviť na pobočke a obhliadnuť si nezáväzne rezervované auto. autíčko bolo naozaj podľa fotiek veľmi pekné.

0 0
Nahlásiť

7 prispevkov Dubnica nad Váhom
#40. RE: KUPA AUTA v AAA (9. apríl 2015, 06:48)

.... vo štvrtok pred obedom som volal na centrálu, že chcem vedieť, či už na pobočku TN doviezli moje rezervované auto. povedali mi, že ak auto privezú, že ma budú telefonicky kontaktovať. že mali by dnes buď do tretej alebo do piatej hodiny poobede. ďalej som sa pána z centrály po telefóne pýtal, či je štandardný postup, že si nechávajú veľký TP. povedal, že pri protihodnote je to štandard. a na moju otázku mi dal uistenie, že informácie z TP slúžia len na ich účely a že rešpektujú utajované skutočnosti a osobné údaje, ktoré sú využívané iba na marketingové účely a na účely kontaktovania zákazníkov ako boli spokojní zo službami AAA.

Štvrtok večer
Volali mi z pobočky AAA Tn že už doviezli moje zarezervované auto, a že sa môžem staviť. Povedal som, že dnes už isto nie ale že zajtra prídem.

Piatok
Ráno cca o deviatej som prišiel na pobočku. Hneď som sa rozbehol k s-maxu ktorý bol pristavený kúsok od vchodu. Naozaj pekný a taký ako na fotkách. Dôkladne mi ho umožnili prehliadnuť, pootváral som všetko čo sa dalo, a nakoniec som sa bol odviesť. Všetko bolo ok. Akurát ma trochu zarazila servisná knižka . boli tam iba záznamy s počtom km, dátumom a pečiatkou servisu Ford /ak to bol originál/. Žiadne konkrétne údaje o tom, čo sa počas tých prehliadok na aute robilo. Na mojej škode ktorú som pred rokom kúpil bolo jasne zaznačené aké opravy v značkovom servise robili. Akože auto išlo krásne ale nechcelo mi sa mi práve hneď investovať do oleja, oleja v automatickej prevodovke, a kúpe nových letných pneu /ktoré by vydržali len tak tak letnú sezónu/. A samozrejme tiež zimné pneu by som potreboval časom kúpiť /aj keď je pravda, že pán z predaja bol naozaj ochotný a povedal, aby som sa nebál, že isto nejaké pneu pohľadá a že to nebude prirátavať k cene auta – čo ma dosť milo prekvapilo. Lenže – mal som požiadavku. Keďže sa mi auto pozdávalo, mal som návrh, že si ho chcem dať ísť skontrolovať do Fordu /kúsok od AAA tn/ lenže asi až v utorok, lebo boli veľkonočné sviatky. Povedali mi že ok, nebol by to až taký problém ale že v utorok by mi asi už nevedeli garantovať cenu za moje auto, ktoré som chcel dať do protihodnoty. Tak im hovorím, šak ja to auto chcem kúpiť, a vy by ste mi dali nižšiu výkupnú cenu a tým pádom aj vyšší úver ako doplatok za kúpu s-maxu? Povedali, že ale garantovaná cena uplynula už včera. A ja im na to: ok lenže na stránke máte napísané, že auto doveziete z pobočky na inú pobočku spravidla do 24 hodín, a keby ste ho doviezli skôr, skôr by som si mohol urobiť nezávislú prehliadku v autorizovanom servise ford. Oni že – žiaľ ale nedalo sa skôr. Tak vravím, načo teda pôjdem s s-maxom na prehliadku, keď mi nedáte tú sľúbenú sumu za odkup môjho súčasného auta? Oni pokračovali, že ak naďalej budem chcieť auto kúpiť toho s-maxa a svoje súčasné predať, tak ešte predtým ako pôjdem do servisu ford aby som pristavil moje auto na opätovnú prehliadku a že uvidia akú cenu mi budú môcť ponúknuť ...pomaly som začal strácať nádej.

1 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum:
Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Fórum / Kúpa vozidla / KUPA AUTA v AAA