Pouzite vozidlo na 5000 km mesacne

Aktuálne témy
Moje fórum: Nastavenie Zobraziť moje príspevky Dnes je 24. máj 2013, 05:13 | Meniny má Ela , zajtra Urban

Autor
Správa
thespycry 1 prispevkov Bratislava - Ružinov #1. Pouzite vozidlo na 5000 km mesacne (6. júl 2012, 08:59)

Zdravim vas,

chcel som sa spytat, ci by ste mi vedeli poradit pri kupe auta. Potrebujem jazdit priemerne 5000 km mesacne.. a hladam nejake auto, ktore to dlhodobo bude dobre zvladat. Maximalne vsak do 10 000 EUR.
Keby sa dalo tak nejaku pohodlnu triedu dobre vybavenu.

Dakujem vam !

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1339 prispevkov Žilina
#2. RE: Pouzite vozidlo na 5000 km mesacne (6. júl 2012, 18:54)

No na tvojom mieste by som ja osobne isiel asi do tychto modelov:

- VW Passat
- BMW rad 5
- Mercedes C trieda

a urcite s dieslovym motorom. Predpokladam ze ak das 5tis mesacne tak to budu dlhsie trasy a nie velmi vela kratkych.

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť
seliga.matej 606 prispevkov Žilina inzerátov #3. RE: Pouzite vozidlo na 5000 km mesacne (9. júl 2012, 13:51)

moznosti mas viac nez dost v cene do 10.000€ podla mna uz len aku znacku preferujes Fajn

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť

driveuinsane
7 prispevkov Bratislava - Petržalka
#4. RE: Pouzite vozidlo na 5000 km mesacne (14. júl 2012, 08:20)

keby si povedal ci combi, van, hatch, sedan..ci chces viac do mesta, do hor alebo dialnice..ci pre seba alebo rodinu..lahsie by sa radilo Že aha , aj to s akym pohonom..ak klasicky sedan strednej triedy tak kukni napr. Mazdu 6 (2008- ), uz sa daju za 10litrov alebo Avensis (2008-)..keby som mohol doverovat predavajucemu a natrafil by som na dobry kus, isiel by som aj do Mondea alebo S-maxu (2007- resp. 2006- )
.
inac za tie nem. auta co ti radi ten typ vyssie nedas vela len pri kupe, ale aj pri servise, kedze nemaju taku spolahlivost ako napr. Japonci a nahradne diely su este drahsie, navyse do 10l dobry nerozšalovany kus zozenies len po velkej znamosti alebo vobec..tak sa na to priprav..anyways, good luck buddy Súhlasim

1 0
Nahlásiť

2 prispevkov
#5. RE: Pouzite vozidlo na 5000 km mesacne (19. júl 2012, 03:53)

vy mu teda radite)))) ty sa zameraj v prvom rade na diesel a co najnovsi s co najmenej najazdenymi kilometrami a nech ma uplnu servisnu historiu. ten,co ti radi passata,ci bmw5, nech si ho kupi sam,lebo tieto auta su vo vseobecnosti ako jazdenky dost drahe a tym padom za 10tis kupis starsie s dost najazdenymi kilometrami. a s tymi japoncami by som si tiez az taky isty nebol,lebo ako je zname,tak nissan pouziva renault motory a mazda zas psa-ford a toyota nema z dob 4-5 rokov dozadu uplne najlepsi diesel. takze ti len poprajem stastnu volbu a vela pokojnych kilometrov. ak ti ale mozem dat osobny tip,napr. ford c-max je v pohode. 3 rocne idu po nejakych 8-9tis a do 100tis km.

0 0
Nahlásiť

miroslavhreno
3 prispevkov Michalovce
#6. RE: Pouzite vozidlo na 5000 km mesacne (27. júl 2012, 16:30)

Ufff minule som svoju krasavicu odviezol do servisu a mechanik sedel v Pasate 2.0 DSG dizel a mal akurat v ruke zazracnu skatulku a ona o 106 tlacila dlhy papierik na ktorom bola hrba poruch Nesúhlasim . Ja sa ho pytam toto je ta nemecka kvalita? Len sa smial a krutil hlavou Je mi doplaču Urcije je vela ludi co das auto velebia a vystriedali ich vela a verim, ze su spokojny, ale moja volba by bola jasna nova generacia Mazdy 6 rocnik 2008 kupis uz za 10 000€. Nove je vsak nove a mas aj aku taku zaruku, ale za tu cenu kupis samozrejme iba nieco mensie.

0 0
Nahlásiť

robec_ic
1339 prispevkov Žilina
#7. RE: Pouzite vozidlo na 5000 km mesacne (28. júl 2012, 16:29)

no inak mazda 6 tiez nie je zla volba Súhlasim

Alfa Romeo ... cuore sportivo ...
0 0
Nahlásiť

marecekaa
1 prispevkov Bratislava - Dúbravka
#8. RE: Pouzite vozidlo na 5000 km mesacne (30. júl 2012, 20:40)

toyota avensis

autobazar.pozri...a/avensis_combi

je velmi slusna volba sam ju mam par rokov a uplne bez problemov super vybava a hlavne pomer cena auto prevadz naklady je uplne skvela....... Blééé

0 0
Nahlásiť
seliga.matej 606 prispevkov Žilina inzerátov #9. RE: Pouzite vozidlo na 5000 km mesacne (1. august 2012, 07:53)

co sa tyka tych chybovych hlaseni, to je uplne normalne ze auto obsahuje obzvlast podlhsej dobe chyby, je to nomralne aj pre nove auta, chybove hlasenia su aj sporadickeho charakteru a len upozornuju na udalost, ktora sa stala sporadicky, nemecke auta su kvalitne, ak jazdis bez nakladu s ludmi tak Passat, medved Cecko, alebo BMW 5 uplne v pohode.

Nie som obmedzeny na nemecke auta, Mazdy su podla mna dost kvalitne auta, ako aj Toyoty.

Life is too short to remove USB safely
0 0
Nahlásiť
Prejsť na fórum: